Simona Halep, care se pregătește în aceste zile pentru turneul WTA 250 de la Bad Homburg, a spus că își dorește să participe la competiția programată în perioada 20-26 iunie pentru că nu a mai jucat de doi ani tenis pe iarbă.
"Știu că o să fie pe iarbă, în rest nu știu nimic despre turneu. O să fie greu, pentru că n-am mai jucat de doi ani tenis pe iarbă, iar în ultimele 4 săptămâni nu am jucat deloc tenis", a spus numărul 3 WTA.
În plus, referitor la Jocurile Olimpice, sportiva a declarat că își dorește să participe și la cel puțin o probă de dublu, acest lucru depinzând de prezența lui Horia Tecău și a Irinei Begu la Olimpiadă.
Tokyo 2020
România va avea trei reprezentante la proba de tenis feminin la Tokyo! Anunțul federației
09/06/2021 LA 17:40
"Orice se poate. Nu știu dacă Horia o să se califice, pentru că trebuia să facă finala la Roland Garros, dar nu am apucat să vorbesc cu el încă. Dacă va veni Irina, o să joc cu ea la dublu", a mai spus Halep, într-un interviu acordat lângă terenul de antrenament.

Simona Halep s-a logodit

Chiar dacă a ratat prezența la Roland Garros din cauza accidentării, Simona Halep are motive reale de bucurie în această perioadă. Sportiva a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și a pozat cu inelul de logodnă pe deget. Relația celor doi a început în urmă cu câțiva ani, iar în 2020 aceasta a fost făcută publică. Se pare că Simona Halep și Toni Iuruc au decis acum să facă pasul următor, nunta urmând a avea loc în curând.
Tokyo 2020
29 de sportivi vor transmite un mesaj puternic la Tokyo! Cum arată Echipa Olimpică a Refugiaților
08/06/2021 LA 12:40
Tokyo 2020
Veste bună pentru Simona Halep la Jocurile Olimpice! Campioana en-titre nu-și va putea apăra titlul
08/06/2021 LA 04:22