Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep a revenit după accidentare şi a făcut un anunţ uriaş

Cristian Mihală

Publicat 05/06/2021 la 16:44 GMT+3

Simona Halep şi-a reluat pregătirile după aproape o lună de pauză forţată, ca urmare a accidentării de la Roma. Sportiva noastră speră să fie prezentă la Wimbledon, dar marele obiectiv sunt Jocurile Olimpice.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep, cea mai constantă jucătoare pe zgură din ultimii 10 ani, nu este prezentă la Roland Garros, acolo unde a jucat 3 finale, de-a lungul timpului (una câştigată, în faţa lui Sloane Stephens, în 2018).
Specialiştii o creditau cu prima şansă la Paris, la egalitate cu Iga Swiatek, iar realitatea a confirmat previziunile, în sensul în care 4 din primii 5 capi de serie de pe tabloul feminin au părăsit deja competiţia, înainte de optimi.
Simo a avut însă ghinion să se accidenteze la Roma, iar RMN-ul efectuat a descoperit două mici rupturi la gamba stângă, aşa cum marea noastră campioană a confirmat într-un interviu pentru Eurosport.

Halep a revenit la antrenamente: Marele câştig după accidentare

Azi, sportiva din Constanţa a ieşit pentru prima oară pe teren, pentru a se antrena, după accidentare. În ciuda faptului că a fost urmărită de ghinion, numărul 3 mondial e fericită că a înţeles în această pauză cât de important e tenisul pentru ea. Astfel, deşi acum câţiva ani spunea că se vede la 30 de ani abandonând cariera pentru a-şi întemeia o familie, e foarte probabil ca Simona să continue încă cel puţin 2-3 sezoane.
"Primele lovituri după 3 săptămâni şi jumătate. Simt ca şi cum aş fi fost departe de teren mult mai mult pentru că mi-a lipsit să joc. Dar această perioadă a fost extraordinară pentru că, chiar dacă am o viaţă minunată, am înţeles ce simt cu adevărat pentru tenis şi ce simt când nu pot juca", a scris Simona Halep pe contul de Twitter.
Halep speră să fie aptă pentru Wimbledon, acolo unde este campioana în exerciţiu. Dacă la All England Lawn nu va reuşi să fie într-o formă fizică perfectă, care să o ajute să îşi apare titlul din 2019, atunci Simo visează la o medalie olimpică pentru România, la Tokyo.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo