E "anarhie" pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros, acolo unde 4 din primii 5 capi de serie au părăsit competiția. Pentru a doua oară în istoria unui Grand Slam, primele 3 favorite nu au ajuns în optimi. Azi, Svitolina a părăsit și ea competiția, completând "tabloul" format din nume grele care nu vor fi în a doua săptămână la Paris.

Svitolina, eliminată de o sportivă în mare formă

Rezultatul în sine nu e o surpriză enormă, dacă luăm în calcul ultimele rezultate. Ucraineanca a avut o primăvară oscilantă, în timp ce sportiva din Cehia e în forma vieții. S-a impus la Strasbourg, după o finală cu Sorana Cîrstea, iar la Roland Garros a etalat, până acum, unul dintre cele mai complete jocuri.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
În optimi, Krejcikova, care și-a egalat astfel cea mai bună performanță a carierei într-un Grand Slam (a mai făcut optime la Roland Garros 2020) o va întâlni în turul următor pe Sloane Stephens, finalista din 2018. Sportiva din SUA a trecut în două seturi, scor 6-3, 7-5 de Karolina Muchova.
Sofia Kenin e singurul cap de serie din primii 5 rămas încă în cursă. Totuşi, sportiva din SUA nu e creditată cu mari şansă să ridice trofeul sâmbăta viitoare, principala favorită în opinia specialiştilor fiind Iga Swiatek. Poloneza e în formă excelentă şi vrea să îşi apere trofeul de anul trecut, cucerit fără a pierde vreun set.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu - Leylah Fernandez 6-4, 6-3! Britanica este campioană la US Open, fără set pierdut
11/09/2021 LA 18:55
US Open
Omul din spatele succesului lui Leylah Fernandez: tatăl ei, fost jucător de fotbal
09/09/2021 LA 12:47