E "anarhie" pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros, acolo unde 4 din primii 5 capi de serie au părăsit competiția. Pentru a doua oară în istoria unui Grand Slam, primele 3 favorite nu au ajuns în optimi. Azi, Svitolina a părăsit și ea competiția, completând "tabloul" format din nume grele care nu vor fi în a doua săptămână la Paris.

Svitolina, eliminată de o sportivă în mare formă

Rezultatul în sine nu e o surpriză enormă, dacă luăm în calcul ultimele rezultate. Ucraineanca a avut o primăvară oscilantă, în timp ce sportiva din Cehia e în forma vieții. S-a impus la Strasbourg, după o finală cu Sorana Cîrstea, iar la Roland Garros a etalat, până acum, unul dintre cele mai complete jocuri.
Tenis
Svitolina a cerut excluderea sportivilor din Rusia și Belarus din circuit! Anunțul ucrainencei
21/04/2022 LA 06:51
În optimi, Krejcikova, care și-a egalat astfel cea mai bună performanță a carierei într-un Grand Slam (a mai făcut optime la Roland Garros 2020) o va întâlni în turul următor pe Sloane Stephens, finalista din 2018. Sportiva din SUA a trecut în două seturi, scor 6-3, 7-5 de Karolina Muchova.
Sofia Kenin e singurul cap de serie din primii 5 rămas încă în cursă. Totuşi, sportiva din SUA nu e creditată cu mari şansă să ridice trofeul sâmbăta viitoare, principala favorită în opinia specialiştilor fiind Iga Swiatek. Poloneza e în formă excelentă şi vrea să îşi apere trofeul de anul trecut, cucerit fără a pierde vreun set.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Elina Svitolina a pus-o pe Simona Halep lângă Rafael Nadal! La ce capitol o consideră cea mai bună
19/04/2022 LA 13:34
Tenis
"Extrem de dificil" Svitolina, hotărâre drastică! Anunțul făcut la o lună după izbucnirea războiului
29/03/2022 LA 15:23