Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriţii Roland Garros | E "anarhie" pe tabloul feminin: 4 din primii 5 capi de serie, out! Svitolina, eliminată

Cristian Mihală

Publicat 05/06/2021 la 14:50 GMT+3

Barbora Krejcikova (numărul 33 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a trecut neașteptat de ușor de Elina Svitolina, numărul 6 mondial și cap de serie numărul 5, scor 6-3, 6-2.

Elina Svitolina | Tennis | French Open 2021 | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

E "anarhie" pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros, acolo unde 4 din primii 5 capi de serie au părăsit competiția. Pentru a doua oară în istoria unui Grand Slam, primele 3 favorite nu au ajuns în optimi. Azi, Svitolina a părăsit și ea competiția, completând "tabloul" format din nume grele care nu vor fi în a doua săptămână la Paris.

Svitolina, eliminată de o sportivă în mare formă

Rezultatul în sine nu e o surpriză enormă, dacă luăm în calcul ultimele rezultate. Ucraineanca a avut o primăvară oscilantă, în timp ce sportiva din Cehia e în forma vieții. S-a impus la Strasbourg, după o finală cu Sorana Cîrstea, iar la Roland Garros a etalat, până acum, unul dintre cele mai complete jocuri.
În optimi, Krejcikova, care și-a egalat astfel cea mai bună performanță a carierei într-un Grand Slam (a mai făcut optime la Roland Garros 2020) o va întâlni în turul următor pe Sloane Stephens, finalista din 2018. Sportiva din SUA a trecut în două seturi, scor 6-3, 7-5 de Karolina Muchova.
Sofia Kenin e singurul cap de serie din primii 5 rămas încă în cursă. Totuşi, sportiva din SUA nu e creditată cu mari şansă să ridice trofeul sâmbăta viitoare, principala favorită în opinia specialiştilor fiind Iga Swiatek. Poloneza e în formă excelentă şi vrea să îşi apere trofeul de anul trecut, cucerit fără a pierde vreun set.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo