Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, comparat cu un star din NBA de McEnroe: "Se va întâmpla același lucru și cu Rafa"

Alex Masgras

Publicat 24/05/2023 la 16:59 GMT+3

John McEnroe l-a comparat pe Rafael Nadal cu Lebron James și crede că spaniolul ar avea șanse anul viitor la Roland Garros, atâta timp cât va intra pe teren. La ediția din acest an, Rafael Nadal, de 14 ori campion pe zgura pariziană, nu va participa la French Open.

Rafael Nadal, anunț-șoc la conferința de presă: OUT de la Roland Garros, 2024, ultimul an în circuit

Rafael Nadal a fost comparat cu Lebron James de către John McEnroe. Fostul mare jucător american crede că spaniolul ar avea o șansă foarte bună să se impună anul viitor la Roland Garros, atâta timp cât va fi prezent la turneu. Anul acesta, Rafael Nadal va rata turneul de la Roland Garros. Spaniolul, cu 14 titluri pe zgura pariziană, se recuperează în continuare după accidentarea suferită la Australian Open la începutul acestui an.
"E păcat, evident. Dar lasă o ușă deschisă și e inevitabil. Se spune că timpul câștigă de fiecare dată. Același lucru s-a întâmplat și în acest caz. Sunt sigur că Rafa a făcut tot posibilul pentru a încerca să joace și aceasta nu e modalitate prin care vrea ca totul să se încheie, din acest motiv a vorbit despre anul viitor.
Nu aș spune niciodată că nu poate câștiga la Roland Garros. Cineva ca el, care a făcut atâtea, ar avea o șansă grozavă atâta timp cât intră pe teren.
Îmi aduce aminte de Lebron James. Lebron James e puțin mai în vârstă și face parte dintr-o echipă, dar cred că a dovedit că e un jucător fantastic. Poate că la finalul acelor sezoane a obosit puțin pentru că se aștepta prea mult de la el. La un moment dat se va întâmpla același lucru și cu Rafa. Li se întâmplă tuturor.
E greu de zis acum ce se va întâmpla. La anul pe vremea aceasta, dacă joacă, Nadal va avea 38 de ani în timpul turneului", a spus McEnroe pentru Eurosport.
Citește și:

Rafael Nadal nu va juca la ediția din 2023 a turneului de la Roland Garros

Retragerea lui Rafael Nadal de la Roland Garros 2023 va marca prima absență a marelui campion spaniol de la debutul său victorios la Paris, în 2005. Jucătorul în vârstă de 36 de ani a fost văzut ultima dată în acțiune în timpul Australian Open 2023, unde a suferit o accidentare la șold, iar de atunci se află în recuperare. Spaniolul a dezvăluit anterior că accidentarea sa are nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca decât se aștepta.
Într-o conferință de presă convocată săptămâna trecută, Nadal a dezvăluit că își va continua absența de la turnee și după turneul major pe zgură, deoarece rămâne inapt. "Nu am nicio intenție de a continua să joc în următoarele câteva luni. În ultimii ani, deși rezultatele au fost foarte bune, viața mea de zi cu zi a fost la un nivel foarte scăzut", a declarat fostul număr 1 mondial.
Roland Garros 2023 se desfãșoarã în perioada 28 mai – 11 iunie la Paris. Toate meciurile de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului se vãd în direct pe canalele Eurosport și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo