Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Nadal, impresionat de performanța lui Djokovic! Ce mesaj i-a transmis după succesul de la Roland Garros

Bianca Dumitru

Publicat 12/06/2023 la 23:50 GMT+3

Novak Djokovic a câștigat turneul de la Roland Garros, adjudecându-și al doilea titlu de Grand Slam al anului, după Australian Open, și ajungând la 23 de astfel de trofee. Toni Nadal l-a felicitat pe liderul ATP, dezvăluind că îl admiră foarte tare.

Toni Nadal, Novak Djokovic

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic intrase de mult timp în cărțile de istorie ale tenisului, dar odată cu titlul cucerit duminică la Roland Garros a devenit clar că nimeni nu-i mai poate pune la îndoială măreția.
Sârbul l-a învins în finală pe Casper Ruud, în 3 seturi, și a devenit primul jucător din istorie care ajunge la 23 de titluri de Grand Slam, depășindu-l pe Rafael Nadal și doborând mai multe recorduri impresionante.
Sportivul a fost felicitat după victoria de la Paris de foarte multe nume importante din sport. Unul dintre cei care și-au exprimat admirația față de performanța lui Nole este Toni Nadal, care nu s-a ferit să spună vorbe mari.
"Pe Djokovic, încă o dată și cu o admirație enormă, nu pot decât să-l felicit și să sper că se bucură de această performanță incredibilă alături de familia și echipa sa", a spus Toni Nadal.
Citește și:

DJOKOVIC, FELICITAT DE NADAL ȘI ALCARAZ

Imediat după succesul istoric al lui Djokovic, Rafael Nadal s-a grăbit să-l felicite pe marele său rival. Ibericul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care a evidențiat performanța deosebită reușită de Nole.
"Multe felicitări pentru această realizare uimitoare, Novak! 23 este un număr la care, cu doar câțiva ani în urmă, era imposibil să ne gândim și tu l-ai atins! Bucură-te de rezultat alături de familia și echipa ta", a scris Nadal.
Rafael Nadal, despre succesul lui Djokovic de la Roland Garros
Ceva mai târziu, Nole a primit un mesaj și din partea lui Carlos Alcaraz, pe care l-a învins în semifinalele Grand Slam-ului parizian. Ibericul, care va pierde luni prima poziție în clasamentul mondial în favoarea lui Djokovic, a postat un mesaj scurt:
"Multe felicitări pentru trofeu și pentru noul record", a scris Carlos Alcaraz pe rețelele de socializare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo