Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, eliminată în turul al doilea de la Roland Garros de Aliaksandra Sasnovich

Alex Masgras

Publicat 25/05/2022 la 14:32 GMT+3

Emma Răducanu și-a încheiat parcursul la Roland Garros încă din turul al doilea, după ce a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich. Campioana de la US Open a câștigat primul set, dar a cedat în următoarele două seturi cu 1-6.

Emma Răducanu, eliminată în turul 2 la Roland Garros! Sasnovich, victorie în 3 seturi

Emma Răducanu (12 WTA) a fost eliminată încă din turul al doilea al turneului de la Roland Garros de Aliaksandra Sasnovich (47 WTA), scor 6-3, 1-6, 1-6.
Partida a început foarte bine pentru campioana din 2021 de la US Open, care a realizat break-ul încă de la 2-2, după ce salvase două mingi de break în ghemul anterior. Răducanu a profitat de momentul bun pe care l-a avut și a închis setul pe serviciul adversarei, câștigând cu 6-3.
Citește și:

Emma Răducanu a pierdut partida cu Aliaksandra Sasnovich

În setul al doilea, Sasnovich a jucat mult mai bine, reușind două break-uri consecutive. La 2-0, Răducanu a salvat trei mingi de break, dar nu a reușit să câștige pe propriul serviciu, iar după acel moment Sasnovich a avut o misiune ușoară în setul secund, pe care l-a câștigat cu 6-1.
În setul decisiv, cel mai disputat ghem a fost pe serviciul jucătoarei din Belarus. La 1-1, Emma a avut patru mingi de break, fără succes însă. Sasnovich și-a câștigat serviciul, reușind în ghemul următor să facă break-ul, lucru care s-a dovedit a fi decisiv în economia partidei. La fel ca în setul secund, Sasnovich s-a impus cu 6-1 și a obținut pentru prima oară în cariera sa calificarea în turul al treilea.
În turul al treilea de la Paris, Aliaksandra Sasnovich o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Angelique Kerber și Elsa Jacquemot.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 25 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo