Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E un haos"

Irina Aldea

Publicat 23/05/2022 la 16:20 GMT+3

Naomi Osaka a fost eliminată încă din turul 1 la Roland Garros. Nipona spune că s-ar putea să nu meargă la Wimbledon, după ce turneul major pe iarbă se va desfășura fără puncte în clasament.

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

Naomi Osaka a fost eliminată încă din primul tur la Roland Garros, după ce a fost eliminată de către favorita numărul 27, Amanda Anisimova, cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră și 32 de minute de joc. Cel mai bun rezultat al niponei pe zgura din Paris a fost turul 3, atins în 2016, 2018 și 2019.
picture

Roland Garros (22 mai - 5 iunie) pe Eurosport și Eurosport Player

Câștigătoare a 4 titluri de Grand Slam, Naomi Osaka nu i-a putut face față americancei și a cedat în minimum de seturi, iar la final și-a arătat dezamăgirea, la conferința de presă: "În mintea mea urma să obțin rezultate bune aici, la fel la Roma și la Madrid, dar nu a fost așa și sunt puțin dezamăgită. Am luptat, nu a fost atât de rău, dar nici nu am putut să mă pregătesc cum am vrut pentru acest turneu", a spus Osaka.
CITEȘTE ȘI:

Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros

ATP și WTA au confirmat săptămâna trecută că nu vor fi câștigate puncte în clasamentul mondial la Wimbledon, în urma deciziei organizatorilor de la All England Club de a interzice jucătorii ruși și bieloruși. În mod normal, nu mai puțin de 2000 de puncte ar trebuie acordate campionului, dar anul acesta ATP a hotărât să nu ofere niciun punct în clasament, ca urmare a deciziei englezilor.
Jucătorii de top, care au în vedere și clasamentul, au fost dezamăgiți de această decizie. Osaka a transmis că nu e convinsă că va merge la Wimbledon: "Sunt o jucătoare care este motivată de ideea de a crește în clasament. Intenția acestei măsuri a fost bună, dar excuția... un haos total", a spus Osaka la Roland Garros, în conferința de presă.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 23 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo