Simona Halep este pregătită să aibă un start lansat la Roland Garros, unde speră să atingă forma de joc optimă pentru a juca a patra finală pe zgura pariziană. În acest an intră în scenă alături de un alt antrenor uriaș la nivel mondial, Patrick Mouratoglou.Pregătirea nu a fost ideală, în contextul în care atât la Madrid, cât și la Roma nu a obținut rezultatele pe care și le-ar fi dorit.

Roland Garros (22 mai - 5 iunie) pe Eurosport și Eurosport Player

Totuși, de-a lungul timpului, performanțele pe care le-a atins pe zgura pariziană îi pot da încredere că își va putea ridica nivelul de joc foarte mult, mai ales că Mouratoglou pare să o poată motiva foarte bine. După ce a avut în Darren Cahill un excelent pedagog și un foarte bun motivator, Halep pare să fi găsit în Mouratoglou alt tehnician capabil să îi ridice moralul și să o facă să creadă că niciun obiectiv nu e prea îndrăzneț.
Wimbledon
Simona Halep nu o sperie pe Rybakina! Aceasta a indicat unde va fi cheia semifinalei de la Wimbledon
ACUM O ORĂ
CITEȘTE ȘI:

Patrick Mouratoglou a dezvăluit ce rol are în echipa Simonei Halep înainte de Roland Garros 2022

Într-un interviu pentru revista 40A, Patrick Mouratoglou a dezvăluit care crede el că este rolul unui antrenor în tenis: "Treaba mea este să ajut pe cineva să realizeze ceva. Deci, a judeca ar fi la fel de ridicol din partea mea ca și cum un psihiatru și-ar judeca pacientul. Bineînțeles, dacă în relația antrenor-jucător există ceva care mi se pare toxic, voi încerca să remediez acest lucru, pentru că există șanse mari ca asta să aibă un impact negativ asupra performanței.
Dar nu poți să alergi după toți iepurii în același timp pentru că vei pierde absolut totul. Nu pot fi un antrenor, un psihiatru, un consilier financiar... Nu sunt Dumnezeu. Sunt aici pentru o anumită misiune și vreau să o îndeplinesc cu succes", a spus Mouratoglou înainte de Roland Garros, pentru revista 40A.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/23/3378106.jpg
Wimbledon
Simona Halep a vorbit despre meciul cu Rybakina, din semifinala de la Wimbledon: "Mă aștept la asta"
ACUM 2 ORE
Wimbledon
Simona Halep a băgat-o în ceață pe Anisimova! Explicațiile americancei după eșecul de la Wimbledon
ACUM 2 ORE