Favorit numărul 6 pe tabloul principal masculin, Alexander Zverev s-a calificat în optimile de finală ale Roland Garros 2021 după ce a trecut în minimum de seturi de sârbul Laslo Djere, ocupant al locului 55 ATP, cu scorul de 6-2, 7-5, 6-2, la capătul unui meci care a durat două ore și 9 minute de joc.
În continuare, sportivul din Germania se va duela pe zgura pariziană pentru un loc în sferturile de finală cu Kei Nishikori, care nu a petrecut prea mult timp pe teren azi, asta pentru că adversarul său din turul 3, elvețianul Henri Laaksonen, s-a retras din meci după un set pierdut în fața japonezului cu 5-7.
Tenis
Numirea lui Beltz, o idee rea pentru Emma Răducanu? Mats Wilander: "Să caute să se dezvolte singură"
26/11/2021 LA 11:29

Roland Garros 2021 | Alexander Zverev s-a calificat în optimile de finală la Paris

După un prim set pe care l-a dominat de la început, Djere cedându-și de două ori serviciul, în setul secund, Zverev a avut ceva mai mult de muncit, asta pentru că și-a pierdut serviciul de două ori. Totuși, sârbul a cedat pe finalul setului, iar Zverev s-a impus. Setul al treilea s-a desfășurat exact ca primul, iar Djere nu a mai putut reveni în meci.
Meciul dintre Zverev și Djere s-a disputat în condiții indoor, întrucât organizatorii au fost nevoiți să tragă acoperișul peste arena Philippe Chatrier din cauza ploii care a întrerupt partidele azi de pe toate arenele, mai puțin de pe principala. Cel mai bun rezultat al lui Zverev la Roland Garros este sfertul de finală, atins în două rânduri, în 2018 și 2019.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
Britanicii anunță formarea unui nou "Big 3" în tenis! Cine le-a luat locul lui Federer și Nadal
22/11/2021 LA 15:13
Nitto ATP Finals
Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Torino: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"
22/11/2021 LA 12:29