Benoit Paire, ocupant al locului 40 ATP, a devenit în ultimul an o figură controversată în circuitul masculin de tenis. De la începutul lui 2021, francezul s-a aflat în mijlocul mai multor episoade discutabile, iar din momentul în care a afirmat că vine la turnee doar pentru premiul aferent primului tur, lucrurile au luat o întorsătură nefericită pentru tenismen.
Mai exact, sponsorii l-au părăsit. Până anul trecut sponsorizat de Lacoste, Benoit Paire s-a regăsit în situația de a îmbrăca tricouri oarecare pentru că nu mai primea echipamente de la sponsorul tehnic. Ieri, în meciul din turul întâi de la Roland Garros, francezul a apărut într-un tricou polo roșu, ca cele pe care le poartă la ediția de anul acesta copiii de mingi.

Roland Garros 2021 | Benoit Paire s-a îmbărcat cu echipamentul destinat copiilor de mingi

US Open
US Open 2021: Trei ponturi pentru ultimul Grand Slam din acest an
31/08/2021 LA 12:27
Mai târziu s-a confirmat că echipamentul lui Paire este exact același cu cel al copiilor de mingi. Lacoste, care este sponsor al turneului major de la Paris, are imprimat logo-ul pe echipamentele copiilor de mingi, însă Paire l-a acoperit, lăsând la vedere doar logo-ul Roland Garros. Parteneriatul lui Benoit Paire cu Lacoste a început în 2012 și s-a încheiat în decembrie 2020.
https://i.eurosport.com/2021/05/31/3143464.jpg
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Motivul despărțirii, potrivit lui Paire, a fost că își va crea propriul brand de echipament sportiv. Francezul a dezvăluit că logo-ul va fi un cocktail într-un pahar, iar că motto-ul va consta într-un mix de lifestyle cu tenis. Totuși, în presa din Franța au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora evoluțiile și comportamentul francezului sunt adevăratul motiv pentru care sponsorii l-au părăsit.
Faptul că a purtat echipamentul destinat copiilor de mingi nu i-a purtat noroc lui Paire, care a fost eliminat în primul tur la Roland Garros de către favoritul numărul 15, norvegianul Casper Ruud, cu scorul de 7-5, 2-6, 1-6, (4) 6-7, la capătul unui meci de trei ore și două minute de joc.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Western & Southern Open
Benoit Paire și-a recăpătat dragostea pentru tenis! Francezul explică: "Simt că redevin tenismen"
18/08/2021 LA 13:18
Wimbledon
Benoit Paire, declarație total lipsită de respect la adresa fanilor de la Wimbledon
29/06/2021 LA 14:35