Benoit Paire, ocupant al locului 40 ATP, a devenit în ultimul an o figură controversată în circuitul masculin de tenis. De la începutul lui 2021, francezul s-a aflat în mijlocul mai multor episoade discutabile, iar din momentul în care a afirmat că vine la turnee doar pentru premiul aferent primului tur, lucrurile au luat o întorsătură nefericită pentru tenismen.
Mai exact, sponsorii l-au părăsit. Până anul trecut sponsorizat de Lacoste, Benoit Paire s-a regăsit în situația de a îmbrăca tricouri oarecare pentru că nu mai primea echipamente de la sponsorul tehnic. Ieri, în meciul din turul întâi de la Roland Garros, francezul a apărut într-un tricou polo roșu, ca cele pe care le poartă la ediția de anul acesta copiii de mingi.

Roland Garros 2021 | Benoit Paire s-a îmbărcat cu echipamentul destinat copiilor de mingi

Atlanta Open
Benoit Paire "lovește" din nou! Reacția genială a francezului, când a aflat că poate părăsi Top 100
26/07/2022 LA 10:29
Mai târziu s-a confirmat că echipamentul lui Paire este exact același cu cel al copiilor de mingi. Lacoste, care este sponsor al turneului major de la Paris, are imprimat logo-ul pe echipamentele copiilor de mingi, însă Paire l-a acoperit, lăsând la vedere doar logo-ul Roland Garros. Parteneriatul lui Benoit Paire cu Lacoste a început în 2012 și s-a încheiat în decembrie 2020.
https://i.eurosport.com/2021/05/31/3143464.jpg
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Motivul despărțirii, potrivit lui Paire, a fost că își va crea propriul brand de echipament sportiv. Francezul a dezvăluit că logo-ul va fi un cocktail într-un pahar, iar că motto-ul va consta într-un mix de lifestyle cu tenis. Totuși, în presa din Franța au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora evoluțiile și comportamentul francezului sunt adevăratul motiv pentru care sponsorii l-au părăsit.
Faptul că a purtat echipamentul destinat copiilor de mingi nu i-a purtat noroc lui Paire, care a fost eliminat în primul tur la Roland Garros de către favoritul numărul 15, norvegianul Casper Ruud, cu scorul de 7-5, 2-6, 1-6, (4) 6-7, la capătul unui meci de trei ore și două minute de joc.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Tenis
"Rebelul" Benoit Paire, dialog inedit cu Simona Halep: "Scuze, dar antrenorul tău a pierdut!"
12/07/2022 LA 15:39
Tenis
Benoit Paire va lua o pauză pe o perioadă nedeterminată! Francezul, afectat serios de pandemie
07/06/2022 LA 09:24