Dacă ediția din 2021 de la Roland Garros s-a transformat într-un coșmar pentru tenisul din Franța pe tablourile principale de simplu la seniori, francezii par de neoprit la juniori. Joi, Arthur Fils, Giovanni Mpetshi Perricard, Sean Cuenin și Luca Van Assche au obținut calificarea în semifinalele de simplu la juniori. Toți având vârste între 16-17 ani, francezii vor lupta pentru titlu în proba masculină de simplu la juniori.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Pentru tenisul din Franța, această performanță reprezintă o premieră și cu siguranță o certitudine că tenisul francez are continuitate și forță pentru a domina circuitul de profesioniști în anii ce urmează. Nu la fel se poate vorbi și despre tinerele tenismene din Franța, care nu au reușit să ajungă în această fază a competiției. De altfel, în penultimul act la simplu în proba fetelor sunt trei rusoaice și o cehoaică.
Roland Garros
Asul din mâneca lui Novak Djokovic la Roland Garros! Cu cine s-a antrenat înaintea meciului cu Nadal
16/06/2021 LA 19:12

Roland Garros 2021 | Francezii se pregătesc să ia cu asalt tenisul mondial masculin

Favorit numărul 5, cel mai bine clasat jucător rămas în competiție, este Giovanni Mpetshi Perricard, care se va întâlni în penultimul act cu al său compatriot, Arthur Fils, cap de serie numărul 14. În cealaltă semifinală se vor lupta favoritul numărul 9, Sean Cuenin și Luca Van Assche, cap de serie numărul 13. Ambele semifinale vor avea loc vineri, pe terenurile numărul 13, respectiv 14. Meciurile vor putea fi urmărite în direct și în exlcusivitate pe Eurosport Player.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Toni Nadal: "Singura consolare pentru Rafa ar fi fost ca Novak Djokovic să fie învins de Tsitsipas"
15/06/2021 LA 11:29
Roland Garros
Novak Djokovic a dezvăluit ce a făcut în vestiar la 2-0 pentru Tsitsipas în finala Roland Garros
15/06/2021 LA 09:31