Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte

Nicu Savin

Publicat 27/05/2022 la 09:20 GMT+3

Simona Halep a trecut repede peste eliminarea de la Roland Garros. Românca a postat azi noapte un mesaj pe rețelele sociale din care reiese că a dat deja uitării ce s-a întâmplat la Paris și se gândește la viitor. Sportiva noastră a avut chiar puterea să glumească pe seama atacului de panică pe care l-a avut în meciul pierdut cu Zheng.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep s-a oprit în turul secund la Roland Garros, pierzând total surprinzător în fața chinezoaicei Qinwen Zheng, în 3 seturi. La final, românca a declarat că a suferit un atac de panică și de acolo evoluția slabă din seturile doi și trei.
Ajunsă cu aproximativ o oră întârziere la conferința de presă, românca a dat dovadă de tărie de caracter și chiar a avut puterea să zâmbească, semn că a trecut repede peste eșecul de ieri. Acest sentiment este întărit și de o postare în mediul on-line, în miez de noapte, în care Simona a menționat că este mai ambițioansă ca niciodată să revină în top și este dispusă să muncească în continuare pentru acest obiectiv. De asemnenea, tenismena a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținerea arătată.
"Bună tuturor! Scriu aceste cuvinte pentru că îmi vine să le împărtășesc celor cărora le pasă. Ca întotdeauna, simt un sprijin atât de mare din partea fanilor mei și aș dori să vă mulțumesc tuturor! Sunteți grozavi! Mă susțineți necondiționat și asta înseamnă mult!
În general, nu sunt o persoană dramatică și sper că nu sună așa scriind aceste cuvinte acum.Ultimele 18 luni au fost foarte dure, emoțional și fizic.După ce am pierdut la Doha, mesajul meu către oamenii foarte apropiați a fost că nu mai pot, că am terminat cu tenisul. Dar cumva, mi-a revenit focul și am început să simt din nou dragostea pentru tenis și am decis să muncesc din greu și să fac schimbări semnificative. Sunt foarte mândră de mine pentru tot ce am făcut în ultima vreme. Nu am putut face asta decât cu ajutorul lui Patrick și vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine.
Rezultatele sunt grele, desigur, deoarece așteptările sunt mari. Sunt un câștigător de Grand Slam, sunt un fost număr 1 și lumea se așteaptă să câștig. Dar nimic nu vine de la sine. Pentru a putea atinge din nou cel mai înalt munte din tenis am nevoie de timp și multă muncă grea. Nu îmi stă în caracter să renunț, așa că mâine este o nouă zi și voi fi gata să o iau de la capăt!
Apropo, acum știu cum este să ai un atac de panică; nu este ușor de manevrat, dar am trecut peste asta acum și zâmbesc deja!", a scris Simona pe contul personal de Instagram.
Citește și:

Simona Halep, încurajată de Mouratoglou, după înfrângerea de la Roland Garros

Patrick Mouratoglou a avut un mesaj tranșant după eliminarea Simonei de la Paris, asumându-și întreaga vină pentru acest eșec. Francezul a lăudat-o pe sportivă pentru felul în care se pregătește și este convins că el nu a făcut destul pentru a o ajuta să obțină rezultate mai bune.
La conferința de presă, Simona a dezvăluit că antrenorul a încurajat-o imediat după meciul pierdut cu Zheng și a îndemnat-o să se gândească la viitor.
"Am vorbit cu Patrick și mi-a zis să mă gândesc unde vreau să joc de săptămâna viitoare, suntem cu mintea la meciuri și o să revenim. Mi-a zis să mă calmez și că e totul ok, nu e nicio tragedie că am pierdut un meci. Îl doare pentru că s-a întâmplat chiar la Roland Garros, dar nu e nicio problemă, mergem înainte.", a completat Simona.
Românca are acum în față sezonul de iarbă, în care marele obiectiv este un rezultat cât mai bun la Wimbledon. Primele competiții de pe cea mai rapidă suprafață sunt programate în săptămâna 6-12 iunie, la S'Hertogenbosch și Nottingham, dar Simona nu s-a înscris la niciunul dintre acele turnee. Astfel, dacă nu va primi un wild card, românca va debuta pe iarbă la Birmingham, în perioada 13-19 iunie.
Simona Halep va participa abia pentru a 2-a oară la turneul de la Birmingham, care are o istorie de 40 de ani. Prima dată se întâmpla în 2015, când sportiva noastră se oprea în sferturi, fiind învinsă în 3 seturi de Kristina Mladenovic.
Ulterior, Halep va juca la Bad Homburg (Germania), turneu la care nu a participat nidiodată în carieră. Mai apoi va reveni, cel mai probabil, pe iarba de la Wimbledon, acolo unde nu a mai călcat de la triumful din 2019 (în 2020 nu s-a ținut din cauza pandemiei, iar în 2021 Simona a lipsit, fiind accidentată). Grand Slam-ul de la All England Club va avea loc în perioda 27 iunie -10 iulie.
Simona Halep are două titluri câștigate pe iarbă în carieră, la S'Hertogenbosch (2013) și Wimbledon (2019).
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland Garros 2022 - 27 mai, transmisiuni Eurosport 1&2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo