Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#ReveniriDeLegendă Revenirea zilei la Roland Garros 2021! S-a calificat impresionant după ce a primit un "bagel"

Irina Aldea

Actualizat 04/06/2021 la 19:23 GMT+3

Roland Garros 2021 | Tamara Zidansek este protagonista revenirii zilei la Paris. Slovena s-a calificat în optimi după ce a cedat primul set la 0.

Tamara Zidansek

Credit imagine: Getty Images

Ocupantă a locului 85 WTA, Tamara Zidansek a reușit revenirea zilei la Roland Garros. Sportiva din Slovenia a cedat în meciul din turul al treilea primul set la 0 în fața cehoaicei Katerina Siniakova, după doar 21 de minute de joc. Deși părea în total control, jocul Siniakovei a fost puternic zdruncinat în manșa secundă.
Setul al doilea a fost câștigat la limită de Zidansek, la tiebreak, cu scorul de 7-5, după o oră și 2 minute de joc. Setul al treilea a fost foarte disputat, în ciuda faptului că Zidansek a obținut victoria la patru game-uri diferență.

Roland Garros 2021 | Tamara Zidansek a reușit revenirea zilei la Paris

Siniakova a încercat în zadar să revină și să obțină calificarea în optimile de finală. După aproape două ore de joc, Zidansek s-a impus, scor 0-6, 7-6 (5), 6-2. Acum, pentru un loc în sferturile de finală, Tamara Zidansek se va duela cu Sorana Cîrstea, care a trecut de Kasatkina în turul al treilea.
La această ediția a Roland Garros, Tamara Zidansek le-a învins până acum pe Bianca Andreescu în trei seturi, pe Madison Brengle în două seturi și acum pe Katerina Siniakova în trei seturi, calificându-se în premieră în optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo