Cu o vreme total schimbată față de primele runde dar și cu o încredere în propriile forțe sporită după un an foarte bun până acum, Sorana Cîrstea a venit la meciul cu Daria Kasatkina plină de speranțe pentru un nou meci mare.
Iar începutul partidei a confirmat aceste speranțe. Sorana a jucat cu încredere, plină de dezinvoltură și a dominat partida, luând rapid un avans de trei game-uri. Totuși, Kasatkina a revenit în meci ulterior, profitând și de o căzătură neplăcută a Soranei care a necesitat un timeout medical. S-a făcut 3-2 însă de acolo românca a revenit spectaculos în joc.
Roland-Garros
Top 5 puncte reușite de Rafael Nadal la Roland Garros 2021
02/06/2022 LA 09:38

Sorana Cîrstea, în optimile Roland Garros 2021

Loviturile Soranei au început din nou să fie precise iar sportiva noastră a făcut break-ul pentru a se distanța ulterior la 5-2. Chiar dacă rusoaica a mai luat un game, Sorana și-a ajudecat în cele din urmă setul cu 6-3.
Al doilea set a început cu trei break-uri consecutive, însă două ale Soranei și românca a profitat, câștigându-și ulterior prima serviciul pentru a conduce cu 3-1. Cîrstea a continuat să joace excelent și să dicteze ritmul partidei, ajungând la 4-2. A urmat un nou break care a confirmat că victoria era aproape iar Sorana și-a făcut apoi serviciul pentru a se califica în optimile de finală de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Tamara Zidansek.
Roland-Garros
New Kid on the Block: Alejandro Davidovich Fokina
17/04/2022 LA 07:41
Roland-Garros
Mărturia campioanei de junioare de la Roland Garros: "Mi-am văzut cei mai buni prieteni acum 2 ani"
18/06/2021 LA 13:29