După performanța fantastică reușită de cel supranumit "Regele Zgurii", pagina de Wikipedia a Grand Slam-ului de la Paris a suferit o modificare amuzantă, care s-a viralizat foarte repede pe rețelele sociale.
Utilizatorii au reușit să modifice descrierea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Astfel, pentru o perioadă de timp cititorii au putut regăsi următorul text când accesau site-ul:
"Open-ul francez, cunoscut ca Roland Garros, este un turneu la care participă 128 de jucători, dintre care 127 se luptă între ei pentru a afla cine pierde finala în fața lui Rafael Nadal.", a fost textul care a provocat o mulțime de reacții în mediul online.
Roland-Garros
Sorana Cîrstea, cea mai bună poziţie din ultimii 8 ani în clasamentul WTA. Cum arată TOP 10
14/06/2021 LA 12:06
Twitter-ul a fost împânzit cu capturi cu textul respectiv, generând foarte multe aprecieri, comentarii și distribuiri.
https://i.eurosport.com/2020/10/12/2912496.jpg

Rafael Nadal a cucerit al 13-lea titlu la Roland Garros

Rafael Nadal rămâne campionul Roland Garros-ului, după a 13-a victorie în 13 finale disputate. Ibericul a egalat recordul lui Federer: 20 de titluri de Mare Șlem. Spaniolul și-a păstrat coroana la Paris, învingându-l în finală cu 6-0, 6-2, 7-5 pe liderul mondial Novak Djokovic, după două ore și 41 de minute.
Pentru a patra oară în carieră (2008, 2010, 2017 și 2020), "Regele Zgurii" se încoronează la Paris fără set cedat și devine primul om cu 100 de victorii pe zgura de la Paris.
Dacă era cineva care putea să îi administreze prima înfrângere într-un meci complet în acest an intangibilului Djokovic, acesta era Rafael Nadal. Iar ibericul a fost într-o dispoziție de joc fantastică, pentru "cea mai importantă finală din Istoria Erei Open" - cum o numea Brad Gilbert. "Chatrier"-ul a asistat, duminică, la o demonstrație de forță marcă înregistrată a spaniolului, egalată doar de ceea ce Rafa reușea, tot aici, în finala din 2008 cu Roger Federer.

Mesajul Simonei Halep pentru Nadal

După un astfel de meci și un record egalat, Simona Halep și-a exprimat și ea admirația atât pentru sportivul Nadal cât și pentru omul Nadal.
”Felicitări, Rafa! Ești un exemplu pentru toată lumea din sportul nostru și cel mai bun. Mai important, ești o persoană grozavă. Respect!”, a scris Simona pe contul ei de Twitter.
Roland-Garros
"GOAT-ul" în tenis, chestiune de gust. Titlul de cel mai titrat jucător, o problemă de timp
14/06/2021 LA 10:23
Roland-Garros
Tulburător: Tsitsipas a aflat că bunica sa a murit, cu cinci minute înainte de finala cu Djokovic
14/06/2021 LA 06:55