După Ilie Năstase a urmat Virginia Ruzici, care a câștigat Cupa Suzanne Lenglen în 1978. La exact 40 de ani distanță, Simona Halep a câștigat și ea marele trofeu după o finală de neuitat disputată în compania americancei Sloane Stephens. Cei trei mari campioni nu au fost singurii care ne-au făcut mândri la Paris. Azi avem onoarea de a urmări un interviu cu Alexandra Dulgheru, care a ajuns la Roland Garros până în turul al treilea la ediția din 2010.
La a treia ediție a Roland Garros Stories o avem așadar invitată pe Alexandra Dulgheru, alături de care am povestit pe larg despre mai multe subiecte. Cel mai important, care ne interesează pe toți în mod direct este fără doar și poate parcursul Simonei Halep la Paris: "Mi se pare o decizie foarte bună pe care a luat-o Simona, aceea de a nu merge la US Open, a decis să se pregătească pentru Roland Garros. După ce a câștigat primul Grand Slam, la Roland Garros, Simona s-a liniștit, iar după Wimbledon a fost și mai și. Ea este mulțumită cu ce a făcut și nu mai are presiunea aia de a demonstra ceva cuiva. Ea poate acum să joace cu mai multă plăcere. Oricum ar fi, Simona e setată bine în acest moment", ne-a mărturisit Alexandra

#RGStories, a treia ediție, cu Alexandra Dulgheru

Tenis
Cum arată clasamentul WTA: Locul ocupat de Simona Halep + saltul uriaș făcut de Alexandra Dulgheru
17/05/2021 LA 08:02
Alexandra Dulgheru a vorbit și despre șansele lui Rafael Nadal de a cuceri al 13-lea titlu la Roland Garros, dar și despre cum a depășit Djokovic momentul US Open 2020. Alexandra ne-a povestit cum a fost să-l urmărească pe Rafa live pe Chatrier ș ice atmosferă magică s-a creat atunci când marele campion iberic a pășit pe arena principală de la Roland Garros: "Rafa doar când se retrage pot spera și ceilalți la titlu. Tot pe el îl văd favorit, dar să vedem... la US Open părea Djokovic de neînvins, și iată că s-a întâmplat ce s-a întâmplat".
Vodafone este sponsor oficial al transmisiunilor Eurosport de la Roland Garros.

Roland Garros Stories #3: Alexandra Dulgheru

Tenis
Alexandra Dulgheru, victorie uriașă în Franța! Succes în fața unei adversare mult mai bine clasată
14/05/2021 LA 14:19
Tenis
Alexandra Dulgheru, revenire cu succes, după 2 ani de pauză! Victorie în 2 seturi pentru româncă
17/03/2021 LA 14:31