Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#PerformanțeleRomânilor. Prima reacție a Anei Bogdan după meciul memorabil cu Badosa: ”Nu ar trebui să fiu tristă!”

Vlad Dumitrescu

Publicat 04/06/2021 la 23:41 GMT+3

Ana Bogdan a oferit declarații în exclusivitate pentru Eurosport după înfrângerea din turul trei de la Roland Garros în fața Paulei Badosa.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

”A fost un meci foarte frumos și nu ar trebui să fiu atât de tristă pentru că am luptat pentru fiecare punct în parte și mi-am dorit extrem de mult să câștig. Dar realitatea este că și ea are meritele ei pentru că a luptat la fel de mult și a jucat foarte bine”, a declarat Ana Bogdan în exclusivitate pentru Eurosport.
”O să plec de aici cu amintiri frumoase și cu gânduri pozitive pt ceea ce va urma. Eu cred că nivelul de tenis pe care l-am făcut amândouă în acest meci a fost foarte ridicat și atunci chiar ar trebui să mă gândesc la ceea ce va urma, la tot ceea ce mai am de muncit și la antrenamentele pe care trebuie să le fac. Voi merge mai departe cu energie multă”, a adăugat ea.

Ana Bogdan, eliminată în turul 3 la Roland Garros

Ana Bogdan a început cu un prim game pierdut pe propriul serviciu și Badosa a condus cu 2-0 în primul set. Jucătoarea noastră a avut o revenire de senzație și a câștigat clar primul set, scor 6-2, în 38 de minute.
Setul doi a fost mult mai echilibrat între Ana Bogdan și Paula Badosa. Cele două jucătoare au început setul secund cu câte un game pierdut pe propriul serviciu, după care s-a mers cap la cap până la 3-3.
Românca și-a pierdut serviciul la 3-3 și Badosa a ajuns la 5-4, unde a servit pentru a închide setul. Ana Bogdan a revenit însă și a făcut break-ul pentru 5-5, după care a câștigat game-ul pe propriul serviciu și a venit la conducere în setul secund, dar meciul a mers în tie-break.
Sportiva din Spania a avut nervii mai tari și a reușit să se impună în tie-break în fața Anei cu 7-4, iar meciul a mers astfel în decisiv.
Setul decisiv a fost unul cu răsturnări de situație de ambele părți, dar, din păcate, jucătoarea noastră a cedat în final și a pierdut calificarea în optimi. Cel mai important moment din setul decisiv a fost în game-ul 9, la scorul de 4-4 când românca a avut 3 șanse de break, dar le-a ratat și Badosa și-a adjudecat setul cu 6-4 și implicit calificarea în optimi.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo