Simona Halep se află, la Roland Garros, la primul turneu de Grand Slam avându-l pe Patrick Mouratoglou în lojă. Colaborarea dintre cei doi a început de curând, iar sportiva noastră a arătat destule lucruri pozitive la turneele de la Madrid și Roma, însă în primul tur de la Paris s-a chinuit cu Nastasja Mariana Schunk, o jucătoare mult mai slab cotată.
Majoritatea specialiștilor consideră că Simona a dat o adevărată lovitură cooptându-l pe Mouratoglou în echipa sa. De aceeași părere este și Mats Wilander, una dintre cele mai respectate voci din lumea tenisului.
Citește și:
Wimbledon
Ora de start a meciului Simona Halep - Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon
ACUM 7 ORE

Mats Wilander, convins că Simona Halep va progresa sub conducerea lui Mouratoglou

Expertul Eurosport e de părere că Simona a ajuns pe mâini bune și este convins că aceasta va progresa sub îndrumarea noului antrenor, în special la capitolul agresivitate.
"Observ o diferență în jocul Simonei Halep cu fiecare an care trece. Încearcă să fie puțin mai agresivă și aceasta este evoluția naturală a majorității jucătoarelor de tenis, mai ales când au câștigat câteva turnee de Grand Slam.
Văd schimbări la ea și cred că,prin ajutorul lui Patrick Mouratoglou, Simona Halep va avea mai multă încredere, pentru că el a lucrat atât de mult cu Serena și a ajutat-o în acest sens. Dar, pe de altă parte, Darren Cahill este unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile. Cred totuși că Simona Halep este pe mâini bune, dar va depinde de ea să implementeze acele schimbări de agresivitate în meciuri.", a spus Mats Wilander în Cubul Eurosport.
Simona Halep va reveni pe teren la Roland Garros joi, când o va întâlni în turul secund pe Qinwen Zheng. Partida va fi a 3-a a zilei pe arena Simonne Mathieu, după duelurile Pliskova - Jeanjean și Tiafoe - Goffin, și va începe în jurul orei 16:00. Meciul Simonei Halep va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3380257.jpg
Wimbledon
Meciul cu Frech, "o formalitate" pentru Simona Halep la Wimbledon! Pronosticul dat de americani
ACUM 10 ORE
Wimbledon
Frech vrea să obțină prima victorie în fața Simonei Halep la Wimbledon! "Mă aștept la un meci greu"
ACUM 13 ORE