Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Davidovich Fokina, turneul carierei! Spaniolul e în finală la Monte Carlo, după o victorie uriașă cu Grigor Dimitrov

Irina Aldea

Publicat 16/04/2022 la 17:33 GMT+3

Alejandro Davidovich Fokina e în marea finală de la Monte Carlo! Spaniolul s-a impus în 3 seturi în fața bulgarului Grigor Dimitrov în penultimul act.

Joie davidovich fokina MC

Credit imagine: Getty Images

Ocupant al locului 46 ATP, Alejandro Davidovich Fokina s-a calificat în marea finală de duminică la turneul Masters de la Monte Carlo după ce a trecut în semifinale de Grigor Dimitrov, cu scorul de 6-4, (2) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 43 de minute de joc.
Pentru titlu, Davidovich Fokina se va duela cu învingătorul semifinalei dintre Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas, care e de asemenea transmisă pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Davidovich Fokina a trecut la Monte Carlo de Giron, Djokovic, Goffin, Fritz și Dimitrov, cedând doar 3 seturi.
CITEȘTE ȘI:

Davidovich Fokina, primul semifinalist la Monte Carlo

Davidovich Fokina a mărturisit la turneul de la Monte Carlo că victoria cu Djokovic i-a dat o încredere debordantă și a reușit astfel să obțină succese pe bandă rulantă pe zgura monegască, suprafață pe care a crescut și s-a format: "După ce l-am învins pe Djokovic în turul doi, am căpătat multă încredere în mine. Nu în fiecare zi reușești să îl învingi pe numărul unu mondial. După acel meci a trebuit să-mi gestionez foarte bine emoțiile.
Nu este ușor să joci a doua zi împotriva unui rival precum Goffin, care tocmai câștigase titlul la Marrakech și care joacă de obicei la un nivel bun pe zgură. Așa cum am spus în ultimele zile, cheia acestui moment bun de formă este în pregătire. Mă simt mai puternic din punct de vedere fizic și mental decât săptămâna trecută. Mă bucur de asta", a spus spaniolul la Monte Carlo.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo