Ocupant al locului 46 ATP, Alejandro Davidovich Fokina s-a calificat în marea finală de duminică la turneul Masters de la Monte Carlo după ce a trecut în semifinale de Grigor Dimitrov, cu scorul de 6-4, (2) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 43 de minute de joc.
Pentru titlu, Davidovich Fokina se va duela cu învingătorul semifinalei dintre Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas, care e de asemenea transmisă pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Davidovich Fokina a trecut la Monte Carlo de Giron, Djokovic, Goffin, Fritz și Dimitrov, cedând doar 3 seturi.
Roland-Garros
Grigor Dimitrov l-a "distrus" pe Marcos Giron în turul 1 la Roland Garros. I-a lăsat doar 3 game-uri
ACUM 8 ORE
CITEȘTE ȘI:

Davidovich Fokina, primul semifinalist la Monte Carlo

Davidovich Fokina a mărturisit la turneul de la Monte Carlo că victoria cu Djokovic i-a dat o încredere debordantă și a reușit astfel să obțină succese pe bandă rulantă pe zgura monegască, suprafață pe care a crescut și s-a format: "După ce l-am învins pe Djokovic în turul doi, am căpătat multă încredere în mine. Nu în fiecare zi reușești să îl învingi pe numărul unu mondial. După acel meci a trebuit să-mi gestionez foarte bine emoțiile.
Nu este ușor să joci a doua zi împotriva unui rival precum Goffin, care tocmai câștigase titlul la Marrakech și care joacă de obicei la un nivel bun pe zgură. Așa cum am spus în ultimele zile, cheia acestui moment bun de formă este în pregătire. Mă simt mai puternic din punct de vedere fizic și mental decât săptămâna trecută. Mă bucur de asta", a spus spaniolul la Monte Carlo.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Rolex Monte-Carlo Masters
Ce superstiție are Davidovich Fokina, finalistul de la Monte-Carlo: "La Wimbledon voi probleme"
18/04/2022 LA 11:24
Rolex Monte-Carlo Masters
Mouratoglou, un antrenor împlinit! Cum a fost surprins tehnicianul Simonei Halep la Monte Carlo
17/04/2022 LA 16:20