Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a revenit cu victorie în circuit, la Paris! Nole, succes la dublu alături de Krajinovic

Irina Aldea

Actualizat 01/11/2021 la 20:17 GMT+2

Novak Djokovic a debutat azi în proba de dublu a turneului Masters de la Paris, alături de compatriotul său, Filip Krajinovic. Cei doi s-au calificat în optimile de finală.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

După finala de la US Open, Novak Djokovic a decis să ia o pauză binemeritată după un sezon plin, în care a jucat în toate cele patru finale de Grand Slam și a câștigat 3 titluri majore, primele ale sezonului. Acum, Nole a revenit pe teren, iar în această seară a debutat la turneul Masters de la Paris, în proba de dublu.
Djokovic a hotărât să se înscrie la turneul de la Paris și la dublu pentru a mai strange meciuri în picioare după lunga perioadă de pauză. Echipa formată din Djokovic și Krajinovic s-a calificat în optimile de finală după ce au trecut de australienii De Minaur și Saville, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc.

Novak Djokovic a revenit cu succes în circuit: victorie la dublu

Acum, cei doi se vor confrunta pentru un loc în sferturile de finală cu favoriții numărul 6 de pe tabloul de dublu, Peers și Polasek. În proba de simplu, sârbul se va duela cu Marton Fucsovics, care a trecut azi în 3 seturi foarte strânse de Fabio Fognini. Meciul dintre Djokovic și Fucsovics e programat mâine la Paris, în jurul orei 20.30, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
picture

Paris Masters: Rezumatul meciului Djokovic/Krajinovic - de Minaur/Saville. Sârbii, victorioși

Dacă va trece de Fucsovics, Djokovic, proaspăt revenit în competiții, se va duela cu învingătorul din meciurile Mannarino – Basilashvili și Kecmanovic – Monfils.Până acum, Djokovic a câștigat de 5 ori turneul Masters de la Paris. Pentru sârb, turneul indoor din Franța va fi primul de la US Open, acolo unde a pierdut în marea finală în fața numărului 2 mondial, Medvedev. La New York, Djokovic a avut șansa de a realiza Grand Slam-ul calendaristic, după ce s-a impus și la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon.
Turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy a început astăzi și poate fi urmărit pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol