Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, OUT în optimi din proba de dublu la Masters-ul de la Paris! Cu cine joacă la simplu

Irina Aldea

Publicat 03/11/2021 la 19:25 GMT+2

Novak Djokovic și Filip Krajinovic au fost eliminați în faza optimilor de finală a probei de dublu la Masters-ul de la Paris. Djokovic va continua în proba de simplu la Paris.

Novak Djokovic & Filip Krajinovic

Credit imagine: Getty Images

Echipa formată din Novak Djokovic și Filip Krajinovic s-a oprit în faza optimilor de finală la turneul Masters de la Paris. Perechea din Serbia a cedat în fața favoriților numărul 6, John Peers (Australia) și Filip Polasek (Slovacia), cu scorul de (2) 6-7, 4-6, la capătul unui meci foarte strâns care a durat o oră și 27 de minute de joc.
În primul tur din proba de dublu la Paris, echipa formată din Djokovic și Krajinovic a obținut o victorie mare după ce au trecut de australienii De Minaur și Saville,revenind de la 0-1 la seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc. Dintre cei 2 sârbi, doar Djokovic a avansat în proba de simplu.

Novak Djokovic e în optimi la Masters-ul de la Paris (dublu)

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a revenit marţi cu o victorie, în direct la Eurosport, la şapte săptămâni după finala pierdută la US Open, reuşind să se califice în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Paris-Bercy, dotat cu premii totale în valoare de 2.603.700 de euro.
Djokovic, care a cucerit de cinci ori trofeul la competiţia din capitala Franţei, l-a învins în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3 pe ungurul Marton Fucsovics, jucător aflat pe locul 30 în clasamentul ATP, după două ore şi un minut de joc.În optimile de finală de la Paris, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, Nole va juca împotriva învingătorului din disputa Mannarino - Monfils.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol