Echipa formată din Novak Djokovic și Filip Krajinovic s-a oprit în faza optimilor de finală la turneul Masters de la Paris. Perechea din Serbia a cedat în fața favoriților numărul 6, John Peers (Australia) și Filip Polasek (Slovacia), cu scorul de (2) 6-7, 4-6, la capătul unui meci foarte strâns care a durat o oră și 27 de minute de joc.
În primul tur din proba de dublu la Paris, echipa formată din Djokovic și Krajinovic a obținut o victorie mare după ce au trecut de australienii De Minaur și Saville,revenind de la 0-1 la seturi, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-7, la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc. Dintre cei 2 sârbi, doar Djokovic a avansat în proba de simplu.
Rolex Paris Masters
Novak Djokovic a revenit cu victorie în circuit, la Paris! Succes la dublu alături de Krajinovic
01/11/2021 LA 16:48

Novak Djokovic e în optimi la Masters-ul de la Paris (dublu)

Novak Djokovic, numărul unu mondial, a revenit marţi cu o victorie, în direct la Eurosport, la şapte săptămâni după finala pierdută la US Open, reuşind să se califice în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Paris-Bercy, dotat cu premii totale în valoare de 2.603.700 de euro.
Djokovic, care a cucerit de cinci ori trofeul la competiţia din capitala Franţei, l-a învins în trei seturi, 6-4, 4-6, 6-3 pe ungurul Marton Fucsovics, jucător aflat pe locul 30 în clasamentul ATP, după două ore şi un minut de joc.În optimile de finală de la Paris, în direct pe Eurosport și Eurosport Player, Nole va juca împotriva învingătorului din disputa Mannarino - Monfils.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Rolex Paris Masters
Novak Djokovic, precaut înaintea Mastersului de la Paris: "Lipsa meciurilor poate fi periculoasă"
01/11/2021 LA 08:35
Tenis
Holger Rune, avertisment pentru rivali înainte de 2023: "Un Ferrari fără combustibil e degeaba!"
ACUM 7 ORE