Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rublev face haz de necaz înaintea semifinalei cu Djokovic, de la Paris: "Nu am învățat nimic, omule"

Maria Olteanu

Actualizat 04/11/2023 la 16:28 GMT+2

Novak Djokovic și Andrey Rublev se vor întâlni în această seară la Mastersul de 1000 de puncte de la Paris, în semifinale, iar sârbul are avantaj în meciurile directe înaintea acestui meci. Întrebat dacă a învățat ceva din precedentele confruntări cu Nole, Rublev a părut foarte nedumerit și răspunsul lui a fost, de asemenea, la fel de evaziv.

Djokovic își ia revanșa în fața lui Rune și e în semifinale la Paris. Ultimele două puncte din meci

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara în semifinalele turneului Masters de 1000 de puncte de la Paris, după ce a trecut în trei seturi de Holger Rune, luându-și revanșa pentru finala pierdută anul trecut, tot la Paris.
Betano - Paris
Toată emoția de la Paris de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Djokovic, care a arătat că nu se simte suficient de bine la această competiție, acuzând probleme medicale, a ajuns în penultimul act al competiției, iar în această seară, de la ora 18:00, în direct pe Eurosport, se va duela cu Andrey Rublev.
În întâlnirile directe de până acum, Nole a făcut aproape de fiecare dată legea, nedându-i prea multe șanse adversarului său. Djokovic a câștigat patru din cele cinci întâlniri directe cu Rublev și pleacă din nou favorit înaintea duelului din această seară.
După ce a ajuns și el în penultimul act al turneului, Andrey Rublev (26 de ani, locul 5 ATP) a fost întrebat despre ceea ce a învățat din precedentele jocuri cu Djokovic, însă răspunsul acestuia a fost scurt, făcând haz de necaz de situație, știind că a fost mai mereu net inferior.
"Nu am învățat. De patru ori m-a bătut, m-a bătut aproape la 0. Nu am învățat nimic, omule", a răspuns zâmbind amar Rublev, după victoria cu Alex De Minaur.
"Acum, după meci, trebuie să iau cina, să merg la recuperare, apoi la hotel să fac duș, deci nu știu când voi merge la somn, la 4-5? O nebunie.
Uimitor program, mulțumesc (n.r. - ironic, arată semne de aprobare). Și mai sunt și în consiliul ATP. ATP, suntem împreună", a adăugat rusul, după calificare în semifinală.
Citește și:

DJOKOVIC, DUPĂ CALIFICAREA ÎN SEMIFINALELE DE LA PARIS: "AM ÎNCĂ FOAME DE TROFEE"

Nu mai există adjective care să descrie ceea ce face Novak Djokovic în acest sezon, în care a cucerit 3 Grand Slamuri și a jucat finala de la Wimbledon (pierdută la Alcaraz). Tot ce rămâne de făcut este ne bucurăm de fiecare minut în care acesta se află pe teren. Este impresionant să vezi cum o legendă continuă să aibă ambiția de a adăuga triumfuri și de a-și extinde palmaresul este impresionant, dar la fel de uimitor este să vezi cum, la 36 de ani, el continuă să le ofere lecții celor din noua generație, deși aceștia ar trebui să fie mult mai proaspeți datorită vârste.
"A fost un meci destul de asemănător cu cel pe care l-am avut aici anul trecut, cu suișuri și coborâșuri constante totul fiind decis în doar câteva puncte. Azi am jucat unul dintre cele mai proaste tiebreak-uri din toată viața mea, dar am știut să-mi revin. în al treilea set", a spus Novak înainte de a-și exprima încă o dată ambițiile în privința depășirii a noi și noi recorduri: "Dacă nu aș fi pregătit pentru provocări de acest calibru, nu aș concura. Cred că m-am născut pregătit pentru aceste bătălii, dar când îți dedici toată energia îmbunătățirii permanente, primești recompense. Încă mi-e foame și am vreau să continui să câștig".
În semifinalele de la Paris, Nole îl va întâlni, în direct pe Eurosprot 2 și în aplicația Eurosport, pe Andrey Rublev, care a pus capăt speranțelor lui De Minaur de a se califica la Turneul Campionilor. Rusul l-a învins o singură dată pe sârb în 5 dueluri directe, dar succesul de la Belgrad 2022 trebuie pus în perspectivă, Nole venind atunci după o perioadă de inactivitate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo