Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, tot mai aproape de "dubla pariziană"! Matadorul, în semifinale la Masters-ul de la Paris

Irina Aldea

Publicat 06/11/2020 la 22:16 GMT+2

Rafael Nadal, principalul favorit al competiției, s-a calificat în semifinale la Masters-ul de la Paris după ce a trecut de compatriotul lui, Pablo Carreno-Busta.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Al doilea jucător al lumii, Rafael Nadal, s-a calificat vineri seară în semifinalele turneului Masters de la Paris după ce a trecut de ocupantul locului 15, spaniolul Pablo Carreno-Busta, însă nu fără emoții. Proaspăt încoronat pentru a 13-a oară la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Rafa a cedat primul set în fața compatriotului lui, scor 4-6, după 42 de minute de joc.
Totuși, marele campion spaniol a demonstrat calitatea excelentă din joc și a revenit, câștigând următoarele două seturi, scor 7-5, 6-1. Meciul din sferturile de finală a durat două ore și 15 minute de joc. În continuare, Rafael Nadal îl va întâlni la Paris pe câștigătorul meciului dintre Alexander Zverev și Stanislas Wawrinka. Cealaltă semifinală de la Paris a fost deja stabilită, între Daniil Medvedev și Milos Raonic.

Rafael Nadal, tot mai aproape de "dubla pariziană"

Nadal se apropie cu pași repezi de finala Masters-ului de la Paris. El caută să devină al patrulea jucător din Era Open care obține "dubla pariziană", adică să se impună atât la Roland Garros, cât și la Masters-ul de la Paris în același an, după Ilie Năstase (1973), Guillermo Vilas (1977) și Andre Agassi (1999).
De altfel, Nadal a atins deja o bornă incredibilă săptămâna aceasta la Paris. Ibericul a ajuns la victoria cu numărul 1000 în carieră după ce l-a învins pe Feliciano Lopez în turul al doilea. Rafael Nadal este doar al patrulea jucător din Era Open care ajunge la 1.000 de victorii. Doar Jimmy Connors, Roger Federer și Ivan Lendl mai fac parte din acest club select.
Turneul Masters de la Paris poate fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo