În luna ianuarie, Amanda Anisimova a început ceea ce părea a fi un parteneriat grozav cu fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill. Cei doi păreaupregătiți să lucreze împreună pe lungă durată. Totuși, ceva nu a funcționat și, potrivit unei declarații a americancei Lindsay Davenport, antrenorul australian nu mai lucrează cu jucătoarea din Statele Unite ale Americii, din cauza unor neînțelegeri și nemulțumiri venite din partea australianului.
Chiar dacă Anisimova nu mai beneficiază de ajutorul lui Cahill, americanca a avut evoluții impresionante când a cucerit Cupa Eisenhower înainte de a câștiga cu ușurință meciul de debut de la Indian Wells împotriva Emmei Navarro (6-2 6-2). Amanda o va înfrunta în continuare pe Leylah Annie Fernandez în runda a doua la Indian Wells.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Naomi Osaka nu știe dacă merge la Wimbledon, după eliminarea în turul 1 la Roland Garros: "E haos"
23/05/2022 LA 13:20

Darren Cahill nu mai este antrenorul Amandei Anisimova

Mai multe surse din presa americană transmit că și pentru Amanda a fost un șoc și a fost tristă la aflarea veștii că rămâne fără Darren. Se pare că australianul nu a putut să călătorească la toate turneele din întreg sezonul competițional, același motiv pe care Cahill l-a invocat și în colaborarea cu Simona Halep. Darren Cahill a lucrat timp de șase sezoane cu Simona Halep, australianul și românca despărțindu-se în septembrie 2021. Mai apoi, australianul a luat o scurtă pauză și a început să colaboreze cu Amanda Anisimova, însă doar pentru câteva luni.
În luna ianuarie, Amanda Anisimova anunța cu entuziasm colaborarea cu antrenorul australian care a scris istorie în circuitul feminin de tenis alături de Simona Halep: "De abia începem să ne cunoaștem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor", a spus Amanda Anisimova la Melbourne.
Roland Garros
Amanda Anisimova, victorie muncită cu Naomi Osaka! Japoneza, OUT în primul tur de la Roland Garros
23/05/2022 LA 10:48
Tenis
Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill, după ce australianul a explicat de ce nu mai poate antrena
15/03/2022 LA 17:29