Câștigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Serena a stat departe de competițiile demonstrative organizate în ultimele luni și va reveni pe teren la Lexington, Kentucky. În Statele Unite tenisul va avea o serie de foc de turnee, chiar dacă situația crizei provocate de coronavirus este în continuare dificilă. Top Seed Open va avea la start ultimele două câștigătoare americane ale US Open-ului, Sloane Stephens fiind și ea confirmată pentru ediția din acest an. Apoi, întrecerea de la Cincinnati a fost mutată la New York, înainte de startyl US Open-ului.
Serena Williams, la fel ca Simona Halep, revine în circuit în perioada 10-16 august. Marea campioană americană a vorbit în cadrul unei conferințe de presă premergătoare turneului din Kentucky despre turneele la care plănuiește să meargă, printre care și US Open, dar și despre teama de coronavirus și măsurile de precauție pe care și le ia pentru a evita cu orice preț să intre în contact cu temutul virus.
Tenis
Iga Swiatek, depășită doar de Serena Williams într-un top select! Armele secrete ale polonezei
04/11/2022 LA 12:43

Serena Williams, îngrozită de coronavirus

De la începutul lunii martie a acestui an, Serena Williams a început să-și ia serioase măsuri de precauție pentru a nu risca nimic. Ea a declarat că toți cei din “balonul” Serenei au fost extrem de precauți pe timpul pandemiei de coronavirus. În acest sens, Serena nu a mai mers la sala de forță, însă și-a creat una chiar acasă, cu ajutorul soțului ei, Alexis Ohanian.
“Am construit un teren de tenis și o sală de forță. Este atât de tare! Sala de forță nu este tocmai gata, însă timpul petrecut pe terenul de tenis e atât de distractiv. Merg acolo, este propriul meu sanctuar. Mă întreb mereu de ce nu am făcut asta încă de acum 20 de ani. Au venit și câțiva jucători să se antreneze acolo. Le-am spus că e aceeași suprafață ca la US Open și i-am invitat să jucăm împreună. Am încercat să-i fac pe oameni să vină pe la noi. Tenisul este un sport la care păstrezi distanța fizică în mod natural, așa că a fost foarte ușor să revin pe teren și să pășesc în pătrățica mea de teren”, a spus Serena Williams.
Marea campioană din Statele Unite ale Americii a vorbit și despre teama de coronavirus: “Nu am capacitate a plămânilor așa cum ar trebui, așa că nu știu ce mi s-ar putea întâmpla dacă aș avea acest virus. Sunt sigură că aș fi bine, însă nu vreau să aflu. Am mereu cu mine cam 50 de măști pe care le iau când călătoresc undeva. Niciodată nu vreau să nu am nicio mască la mine. Sunt foarte precaută și atentă cu ceea ce fac în această perioadă”, a mai spus Serena Williams.
Tenis
Simona Halep, ironizată de soțul Serenei Williams în scandalul de dopaj! Cum a râs de româncă
21/10/2022 LA 18:25
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
28/09/2022 LA 11:02