Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că Ion Țiriac nu este un mare fan al Serenei Williams. După mai multe comentarii neinspirate ale magnatului român, americanca a continuat și anul acesta boicotul turneului patronat de Ion Țiriac la Madrid.Americanca nu a mai participat la turneul patronat de Ion Țiriac din 2015 încoace. Ea a cucerit titlul la Madrid în proba de simplu în 2012 și 2013, iar la dublu în 2010 alături de sora ei mai mare, Venus Williams.
După ce Ion Țiriac i-a recomandat americancei să se retragă, pentru că nu mai poate face față în meciurile cu jucătoarele tinere dornice de afirmare, soțul Serenei Williams a pornit o reală campanie de denigrare a lui Țiriac pe rețelele de socializare. Ohanian a făcut un comentariu la adresa magnatului român chiar după ce Serena Willliams a învins-o pe Simona Halep la Australian Open 2021.

Serena Williams l-a batjocorit pe Ion Țiriac la turneul de la Roma

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
Ajunsă la Roma pentru primul și ultimul turneu pregătitor pentru Roland Garros, Serena Williams a fost întrebată la conferința de presă dacă a refuzat să călătorească la Madrid din cauza comentariilor făcute de patronul competiției. Ea a oferit un răspuns ironic: "Comentariile de la tipul acela? De la acel om bătrân, bătrân? Da, nu știu. Încă e... (zâmbește)", a spus americanca la întâlnirea cu jurnaliștii. Serena nu a insistat asupra subiectului și a lăsat loc de interpretare la final.
Inițial, Țiriac nu a avut comentarii răutăcioase la adresa americancei, însă acesta a afirmat că femeile din tenis nu merită la fel de mulți bani precum bărbații tenismeni, pentru că nu atrag publicul la fel de bine. În acel moment, Serena Williams, care este o personalitate extrem de implicată în apărarea drepturilor femeilor, a luat decizia de a nu mai merge la turneul lui Țiriac.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32