AFP

Sferturi de finală la Linz

Sferturi de finală la Linz
By Eurosport

The 14/10/2016 at 17:45Updated The 14/10/2016 at 17:48

Monica Niculescu părăseşte competiţia în optimi.

Monica Niculescu (locul 50 WTA) a fost eliminată, aseară, în proba de simplu din cadrul turneului de la Linz, învinsă categoric de favorita numărul 1 a turneului Garbine Muguruza (6 WTA), cu scorul de 1-6, 1-6, la finalul unui joc care a durat puțin peste o oră.

Victoria i-a garantat ibericei un loc în sferturile turneului de la Linz, unde o va întâlni pe Viktorija Golubici (locul 62 WTA), dar şi accesul la Turneul Campioanelor de la Singapore care va avea loc la sfârșitul lunii, între 24 și 30 octombrie.

Jocul continuă pe Eurosport

Astăzi vom afla numele primelor semifinaliste. Patru dintre cele mai bine cotate 5 jucatoare ale turneului vor juca pentru un loc în semifinale.

Unul dintre cele mai importante meciuri va fi cel dintre Anastasia Pavliucenkova [5] şi Domnika Cibulkova [2], difuzat pe Eurosport 1, de la 18:00. Meciul se anunţă extrem de echilibrat, dacă luăm în considerare rezultatele celor două jucătoare în întâlnirile directe.În cele cinci întâlniri anterioare, cele două au obţinut fiecare câte două victorii pe suprafeţe dure, sportiva slovacă având în palmares şi o victorie pe zgură.

De asemenea, pe Eurosport 2, puteţi vedea de la ora 15:00 meciul Denisa Allertova vs Suarez Navarro [4], iar la ora 17:00 va avea loc confruntarea dintre Madison Keys[3] vs Océane Dodin.

Meciurile pot fi vizionate în direct și pe Eurosport Player.