După 81 de meciuri în 2019, Bertens a avut mari probleme în ultima partidă din grupele competiției de la Shenzhen. După victoria cu Barty, olandeza a început perfect și disputa cu Bencic, distanțându-se la 5-3. Apoi, a acuzat probleme în zona cervicală, iar la 6-5 pentru adversară, în timpul unui on court coaching, a început chiar să plângă. Ulterior, după ce a pierdut setul, Bertens a cerut intervenția medicului. După ce a fost examinată, luându-i-se inclusiv pulsul, olandezei i s-a transmis că ar fi bine să abandoneze. Ceea ce a și făcut, oferindu-i șansa lui Bencic să meargă în penultimul act.

Configurația semifinalelor la Turneul Campioanelor

După victoria de ieri, în fața Simonei Halep, Elina Svitolina a obținut biletele pentru semifinalele competiției, având totodată garantat primul loc în grupă înainte de ultimele partide din grupă.
Tenis
Vești bune pentru Simona Halep înainte de Indian Wells! 3 nume uriașe, pe lista absențelor
ACUM 13 ORE
Astăzi, după ultimele partide din grupa roșie, Ashleigh Barty și Belinda Bencic s-au calificat pentru "careul de ași". În aceste condiții, a mai rămas o singură necunoscută: cine va juca împotriva numărului unu mondial, care a obținut locul întâi în grupa sa. Barty va sta cu ochii pe confruntarea de vineri, dintre Halep și Pliskova. Fiecare are câte un succes, după două partide, astfel că întâlnirea directă de mâine va stabili locul secund din grupa violet.

Programul semifinalelor la Turneul Campioanelor

  • Elina Svitolina - Belinda Bencic
  • Ashleigh Barty - Simona Halep/Karolina Pliskova
Întâlnirile directe dintre sportivele care vor evolua în semifinalele Turneului Campioanelor
Elina Svitolina - Belinda Bencic 1-2
Ashleigh Barty - Simona Halep 1-3
Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 3-2
Finala grupei violet, Simona Halep - Karolina Pliskova, se joacă vineri, de la ora 14:00.
Tenis
Ion Țiriac, cadou special pentru Simona Halep de ziua ei! Ce a primit în dar de la Darren Cahill
ACUM 16 ORE
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
IERI LA 17:41