După 81 de meciuri în 2019, Bertens a avut mari probleme în ultima partidă din grupele competiției de la Shenzhen. După victoria cu Barty, olandeza a început perfect și disputa cu Bencic, distanțându-se la 5-3. Apoi, a acuzat probleme în zona cervicală, iar la 6-5 pentru adversară, în timpul unui on court coaching, a început chiar să plângă. Ulterior, după ce a pierdut setul, Bertens a cerut intervenția medicului. După ce a fost examinată, luându-i-se inclusiv pulsul, olandezei i s-a transmis că ar fi bine să abandoneze. Ceea ce a și făcut, oferindu-i șansa lui Bencic să meargă în penultimul act.

Configurația semifinalelor la Turneul Campioanelor

După victoria de ieri, în fața Simonei Halep, Elina Svitolina a obținut biletele pentru semifinalele competiției, având totodată garantat primul loc în grupă înainte de ultimele partide din grupă.
Tenis
Simona Halep revine pe teren în 2022! Marele anunț al fostului lider mondial: "E o onoare!"
ACUM 3 ORE
Astăzi, după ultimele partide din grupa roșie, Ashleigh Barty și Belinda Bencic s-au calificat pentru "careul de ași". În aceste condiții, a mai rămas o singură necunoscută: cine va juca împotriva numărului unu mondial, care a obținut locul întâi în grupa sa. Barty va sta cu ochii pe confruntarea de vineri, dintre Halep și Pliskova. Fiecare are câte un succes, după două partide, astfel că întâlnirea directă de mâine va stabili locul secund din grupa violet.

Programul semifinalelor la Turneul Campioanelor

  • Elina Svitolina - Belinda Bencic
  • Ashleigh Barty - Simona Halep/Karolina Pliskova
Întâlnirile directe dintre sportivele care vor evolua în semifinalele Turneului Campioanelor
Elina Svitolina - Belinda Bencic 1-2
Ashleigh Barty - Simona Halep 1-3
Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 3-2
Finala grupei violet, Simona Halep - Karolina Pliskova, se joacă vineri, de la ora 14:00.
Tenis
Patrick Mouratoglou, mesaj emoționant de ziua Simonei Halep! Ce a postat antrenorul
IERI LA 07:46
Tenis
Simona Halep, la 31 de ani. Cu ce rămâne după un sezon în care ne-a adus aminte de "vintage Simo"
27/09/2022 LA 09:59