În urmă cu aproape o săptămână, Simona Halep, ajunsă pe locul 15 WTA, a anunțat pe rețelele de socializare că își încheie colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani în care au lucrat împreună. Campioana noastră a publicat miercuri, pe 22 septembrie, un mesaj emoționant pentru antrenorul alături de care a obținut cele mai mari performanțe ale carierei.
"După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren și eu am decis că este timpul să punem capăt colaborării noastre. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună și o persoană mai bună", a fost mesajul emoționant publicat de Simona Halep pe rețelele de socializare.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep a vorbit despre despărțirea de Darren Cahill

"Au fost 6 ani plini, deosebiţi. E un om extraordinar. Doar relaţia profesională s-a întrerupt. Anul acesta a fost greu, cu pandemia. Nu a fost acasă deloc 9 luni de zile. Trebuia să stea acasă off season. Cred că s-a uzat un pic partea profesională şi de comun acord am hotărât să ne oprim.
A ajuns la sfârşit relaţia. Am avut un gol în stomac şi el la fel. Mi-a părut rău. Suntem prieteni foarte buni, mă bucur că am câştigat un prieten. Nu a venit la nuntă pentru că soţia nu putea părăsi Australia. A rămas că dacă pandemia se va duce la anul, îi aştept cu mare drag", a spus Simona Halep la conferința de presă pe care a organizat-o chiar în ziua în care împlinește 30 de ani.
Simona Halep și Cahill s-au despărțit și în 2018. Antrenorul de la Antipozi a dorit să-și ia un an sabatic pentru a fi mai aproape de cei doi copii ai săi, care îi simțeau lipsa tot mai mult. Anunțul australianului a venit atunci înaintea sezonului 2019. Simona Halep, ca și acum, l-a avut ca antrenor pe Daniel Dobre, alături de care a cucerit titlul de la Wimbledon. Azi, campioana noastră a anunțat că și Adrian Marcu va lucra alături de ea.
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02