Revenirea Simonei Halep într-un turneu oficial WTA se va produce la începutul săptămânii viitoare în cadrul turneului pe zgură de la Praga. Pentru a avea cât mai multe meciuri în picioare, Simona va juca și în proba de dublu la turneul din Cehia, unde va face pereche cu reprezentanta gazdelor B.Strycova.
Întrebată despre participarea la US Open, Simona a admis că dacă lucrurile nu se vor schimba, nu va participa la turneul de la Flushing Meadows.
https://i.eurosport.com/2020/07/21/2853259.jpg
Roland Garros
Wilander & Henman, impresionați de Simona Halep, după eliminarea de la Roland Garros! Ce au remarcat
ACUM 2 ORE

Simona Halep: "Sunt puțin stresată"

La plecarea spre Cehia, Simona a vorbit despre situația ciudată de a juca fără spectatori: "Sunt puţin stresată, dar cred că o să fie bine. Nu am jucat încă fără spectatori. O să văd săptămâna aceasta şi sper să nu fie atât de ciudat."
"Am stat acasă, m-am odihnit, aveam mare nevoie de o pauză totală, pentru că au fost ani de zile în care am jucat săptămână de săptămână. A fost bine, am luat pozitivul, am stat cu familia şi prietenii şi m-am reîncărcat.", a declarat sportiva noastră.
Simona este încrezătoare că lucrurile vor decurge bine odată cu reluarea tenisului: "Am făcut testul, am primit rezultatul ieri, negativ bineînţeles. Astăzi, când o să ajung acolo, o să mai fac un test şi cât aşteptăm rezultatul stăm în cameră. Pot apărea oriunde cazuri, aşa că nu vreau să gândesc negativ. Vreau să văd partea bună, faptul că putem să jucăm un turneu."
https://i.eurosport.com/2018/05/29/2345254.jpg

Simona despre absența de la Palermo: "Nu eram pregătiră mental"

Halep a menționat la plecarea spre Cehia și motivele pentru care a renunțat să mai participe la Turneul de la Palermo, care se desfășoară în aceste zile în Sicilia: "A fost o decizie de moment, am crezut că este mai bine să nu merg la Palermo. Nu eram poate pregătită mental. Acum sunt mai bine şi sunt 100% convinsă că trebuie să joc. Am stat vreo două luni fără tenis şi a fost deficil, dar cum am mai spus, a fost şi bine, pentru că aveam nevoie de o pauză totală."
Este binecunoscut faptul că între familia Simonei Halep și Gheorghe Hagi este o relație foarte apropiată, iar tenismena și-a spus părerea despre decizia "regelui" de a nu mai fi antrenorul Viitorului: "Viitorul este Gheorghe Hagi, pentru că este echipa lui. Tot ce a construit acolo este remarcabil şi impresionant. Faptul că a luat această decizie, înseamnă că are motive personale şi toată lumea trebuie să îl susţină şi să îl înţeleagă".
Roland Garros
Halep, consolată de colegele din circuit după eliminarea de la Roland Garros! Mesajele primite
ACUM 4 ORE
Roland Garros
Halep, reacție de mare campioană, după eșecul de la Roland Garros! Mesajul postat în miez de noapte
ACUM 9 ORE