Câștigătoare a 18 titluri de Grand Slam și expertă Eurosport, Chris Evert a făcut de curând o analiză succintă înainte de startul celui de-al doilea turneu major al anului, Roland Garros. Marea campioană americană a vorbit atât despre tabloul feminin și inevitabil despre favoritele la câștigarea trofeului.
Chris Evert a mărturisit pentru Eurosport că preferata ei de la această ediție este liderul mondial Ashleigh Barty, care are abilități sportive excepționale, dar este de părere că Iga Swiatek, campioana en-titre, are toate armele pentru a-și apăra titlul pe zgura de la Paris. Mai mult, americanca a dezvăluit de când a început s-o urmărească îndeaproape pe Swiatek jucând tenis la cel mai înalt nivel.

Victoria cu Simona Halep, momentul unui declic în jocul Igăi Swiatek

Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
IERI LA 21:17
În 2020, la Roland Garros, Iga Swiatek reușea o victorie incredibilă în fața Simonei Halep, campioana de la Paris din 2018, în două seturi, scor 6-1, 6-2, în faza optimilor de finală. Doar trei game-uri cedate în fața celei denumite "regina zgurii" au produs declicul în jocul sportivei din Polonia, care a cucerit mai apoi titlul la Open-ul francez fără să cedeze niciun set până la trofeu.
https://i.eurosport.com/2021/05/28/3141074.jpg
Acesta este de altfel meciul care a făcut-o pe Chris Evert s-o urmărească îndeaproape pe Iga Swiatek: "Eram în transă când o urmăream anul trecut la Roland Garros, învingând pe toată lumea în calea ei, de la Simona Halep și până la Sofia Kenin. După meciul cu Halep m-am întrebat cine este această tânără domniță? Cum de este ea atât de bună și cum și-a crescut nivelul atât de mult într-un timp atât de scurt?", a spus Chris Evert pentru Eurosport.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
IERI LA 20:45
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43