Simona Halep se pregătește de turneele de la Dubai și Doha. După despărțirea de Daniel Dobre și Adrian Marcu, românca se va pregăti la cele două turnee alături de un sparring partner francez, de la academia lui Patrick Mouratoglou, potrivit treizecizero.ro:
"Va fi cu mine la cele două turnee să ne cunoaștem, dar eu cred că va fi pe o perioadă mai lungă. O să mai merg la Mouratoglou să mă antrenez. Chiar îmi doresc să merg, pentru că n-am mai fost niciodată la o academie; nici când eram mică, nu prea eram adepta ideii de academie. Dar acum chiar vreau să încerc și altceva, pentru că știu că e un nivel ridicat acolo, cu mulți jucători de top", a declarat Halep, pentru sursa citată.
Citește și:
Roland Garros
Daniil Medvedev "râde" de organizatorii de la Wimbledon: "E grozav, voi fi numărul 1 în lume!"
ACUM O ORĂ

Simona Halep, despre găsirea unui nou antrenor: "Cred că e complicat"

Simona Halep a vorbit și despre misiunea dificilă de a găsi un nou antrenor, mai ales după ce a avut o perioadă foarte lungă petrecută alături de Darren Cahill, alături de care a avut rezultate excepționale. Aceasta a recunoscut că și alte jucătoare din circuit consideră că este dificil să găsești un antrenor, iar pentru fiecare jucătoare în parte, antrenorul ideal este diferit:
"Și înainte a fost greu de găsit. Și așa e mereu. Am mai vorbit cu niște fete în vestiar și mi-au spus că e foarte greu să-ți găsești un antrenor care să se potrivească cu tine, ca om, e ceva foarte sensibil. Mi s-a părut greu întotdeauna.
Cred că e complicat, trebuie să găsești un balans. Iar eu cu Darren l-am găsit, de asta a și rezistat relația atât de mult, pentru că el m-a înțeles foarte bine. A fost și un psiholog, nu doar un antrenor. M-a învățat și alte lucruri în afara tenisului, așa am putut deveni mai deschisă, să vorbesc cu oamenii, să fiu mai relaxată.
E sensibil să spui cum ar fi antrenorul ideal. Mi-a plăcut mult de Darren. Ca antrenor, ca psiholog, ca pedagog, ca să spun așa. Dar fiecare vede altceva într-un antrenor", a mai declarat Halep, pentru sursa citată.
Pentru Simona Halep urmează acum cele două turnee, de la Dubai și Doha, care se vor desfășura în perioada în perioada 14-19 februarie, respectiv 20-26 februarie.
Roland Garros
Ziua în care Steffi Graf a făcut senzație pe zgură la Roland Garros și imediat și înconjurul lumii
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Qinwen Zheng în turul 2 la Roland Garros 2022
ACUM 2 ORE