Simona Halep se pregătește de revenirea în circuit, după cinci săptămâni de pauză. Sportiva noastră a oferit de curând noi detalii despre planurile pe care le are pentru sezoanele viitoare. Cu acest prilej, Simo le-a oferit fanilor săi o veste excelentă. Deși este întrebată tot mai des despre momentul retragerii din tenis, Simona a luat hotărârea de a continua să joace la cel mai înalt nivel cel puțin până în 2024.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep are ca obiectiv calificarea la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, după cea de la Tokyo: "Planul meu e să joc la Olimpiada din 2024. Eu sper să fiu fizic foarte bine și să am o șansă în plus să câștig pentru țară ceva", a spus Simona Halep pentru Digi Sport. În trecut, Simona a vorbit în repetate rânduri de posibilitatea de a se retrage. Ea a declarat că se va gândi serios la retragere atunci când va ieși din top 10 WTA. Deocamdată, spre bucuria noastră a tuturor, Simona nu are gânduri de retragere și ar putea juca până la cel puțin 32 de ani.

Simona Halep revine în circuit la turneul organizat la Miami

Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
ACUM 3 ORE
A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, revine pe terenul de tenis după mai bine de o lună de la ultimul meci disputat în circuit. Campioana noastră a confirmat ieri că va face deplasarea la turneul de la Miami, organizat în Florida. Simo a ratat turneele de la Doha și Dubai în urma unor dureri în zona lombară care au persistat. Acum, campioana noastră e pregătită de revenire.
Turneul va avea loc între 22 martie și 4 aprilie. Simona Halep, care a ajuns până în semifinalele turneului în 2015 și 2019, va avea o companie selectă la turneul american. Pe tabloul principal de la Miami vor fi prezente și alte trei tenismene din România: Patricia Țig, Sorana Cîrstea și Irina Begu.
Tenis
Ce se întâmplă cu Simona Halep în clasamentul WTA. Previziunea americanilor înainte de 2023
ACUM 9 ORE
Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
IERI LA 10:37