Simona Halep se pregătește de revenirea în circuit, după cinci săptămâni de pauză. Sportiva noastră a oferit de curând noi detalii despre planurile pe care le are pentru sezoanele viitoare. Cu acest prilej, Simo le-a oferit fanilor săi o veste excelentă. Deși este întrebată tot mai des despre momentul retragerii din tenis, Simona a luat hotărârea de a continua să joace la cel mai înalt nivel cel puțin până în 2024.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep are ca obiectiv calificarea la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, după cea de la Tokyo: "Planul meu e să joc la Olimpiada din 2024. Eu sper să fiu fizic foarte bine și să am o șansă în plus să câștig pentru țară ceva", a spus Simona Halep pentru Digi Sport. În trecut, Simona a vorbit în repetate rânduri de posibilitatea de a se retrage. Ea a declarat că se va gândi serios la retragere atunci când va ieși din top 10 WTA. Deocamdată, spre bucuria noastră a tuturor, Simona nu are gânduri de retragere și ar putea juca până la cel puțin 32 de ani.

Simona Halep revine în circuit la turneul organizat la Miami

WTA Stuttgart
Stuttgart, turneul revanșelor pentru Simona Halep? Cine e Alexandrova, adversara din sferturi
ACUM O ORĂ
A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, revine pe terenul de tenis după mai bine de o lună de la ultimul meci disputat în circuit. Campioana noastră a confirmat ieri că va face deplasarea la turneul de la Miami, organizat în Florida. Simo a ratat turneele de la Doha și Dubai în urma unor dureri în zona lombară care au persistat. Acum, campioana noastră e pregătită de revenire.
Turneul va avea loc între 22 martie și 4 aprilie. Simona Halep, care a ajuns până în semifinalele turneului în 2015 și 2019, va avea o companie selectă la turneul american. Pe tabloul principal de la Miami vor fi prezente și alte trei tenismene din România: Patricia Țig, Sorana Cîrstea și Irina Begu.
WTA Stuttgart
Darren Cahill, sfat prețios pentru Simona Halep la debutul pe zgură. Ce i-a transmis australianul
ACUM 3 ORE
Tenis
Halep - Alexandrova (ora 19:30). Cum a pierdut Simona ultima partidă directă
ACUM 3 ORE