Sorana nu se regăsește, după parcursul excelent de pe zgură, încununat cu optimea de la Roland Garros. Pe zgură, la Berlin, a fost eliminată în primul tur de Muguruza și la fel s-a întâmplat și la Bad Homburg, în această seară. Petkovic s-a impus în două seturi, cu 6-3, 6-2, după o oră și 22 de minute de joc.
Din punct de vedere statistic, Sorana Cîrstea nu a fost foarte departe de cifrele adversarei sale, care însă a fost mai prezentă în momentele importante, reușind să trimită mai multe lovituri câștigătoare.
Pentru prezența pe tabloul principal la Bad Homburg, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 2.682 euro și 1 punct WTA.
Australian Open
Simona Halep a aflat ce loc va ocupa în clasamentul WTA după încheierea Australian Open 2022
ACUM 19 ORE

Românii, cu gândul la Wimbledon

Pentru Sorana Cîrstea urmează evoluția de la Wimbledon, turneu ale cărui meciuri de pe tabloul principal încep pe 28 iunie. La All England Club e așteptată să participe și Simona Halep, jucătoarea de care se leagă marile speranțe ale românilor. Învingătoare pe iarba londoneză în 2019, Simo va ajunge la turneul din capitala Angliei fără vreun meci pe iarbă în picioare, după ce accidentarea de la Roma a pus-o în imposibilitatea de a evolua la Bad Homburg, deși făcuse deplasarea.
Au mai rămas doar 8 zile până la startul Wimbledon 2021. Turneul de la All England Club este transmis în direct şi în exclusivitate pentru România de Eurosport şi Eurosport Player.
Australian Open
Simona Halep a anunțat la ce turnee joacă în următoarele 3 luni: "Vreau acolo înaine să mă las"
IERI LA 07:36
Australian Open
Simona Halep are o favorită la Australian Open 2022! "Îi doresc să câștige, ea chiar merită!"
IERI LA 18:22