A fost una dintre victoriile importante din cariera Irinei Begu (56 WTA), scor 6-4, 6-0, după un meci care a durat o oră și 10 minute.
În faza sferturilor de finală, românca o va întâlni pe Tereza Martincova (42 WTA), jucătoare tot din Cehia, precum Kvitova.
Begu a început partida în forță, câștigând primele trei game-uri. Apoi, cele două sportive și-au împărțit două game-uri, ulterior cehoaica reușind să lege trei game-uri consecutive și să egaleze la 4.
St. Petersburg Ladies Trophy
Sorana Cîrstea și Raluca Olaru, debut cu dreptul în proba de dublu de la St. Petersburg
07/02/2022 LA 17:53
Acela a fost ultimul game câștigat de Kvitova. Irina Begu și-a adjudecat setul imediat, iar apoi a reușit să obțină lejer victoria, încheind meciul cu 8 game-uri câștigate la rând.
Setul doi a durat doar 26 de minute, românca impunându-se rapid, în timp ce, în general, Kvitova nu a reușit să câștige mai mult de unul, maxim două puncte per game.
CITEȘTE ȘI:
"Evident, este mereu greu să joci împotriva Petrei, este o mare campioană. O respect foarte mult pentru ce a realizat în carieră. Cred că am jucat bine, solid, am făcut ce a trebuit și sunt mulțumită pentru această victorie.
Am avut timp suficient să mă adaptez la Sankt Petersburg, am venit aici cu câteva zile înainte de start, am putut să mă antrenez. Am mai jucat de două ori aici și mă simt bine mereu", a spus Irina Begu, după meciul cu Kvitova.
Anterior, Begu trecuse de chinezoaica Shuai Zhang, în două seturi, scor 6-3, 6-1.
Meciul dintre Irina Begu și Tereza Martincova va avea loc vineri, ora de start a partidei urmând a fi stabilită mai târziu.
St. Petersburg Ladies Trophy
Cîrstea, Cristian și Begu vor avea adversare dificile în primul tur de la Sankt Petersburg
05/02/2022 LA 15:56
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
ACUM O ORĂ