Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Irinei Begu, după victoria senzațională cu Petra Kvitova: "O mare campioană"

Romeo Ene

Publicat 10/02/2022 la 17:07 GMT+2

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la St. Petersburg, după un succes formidabil cu Petra Kvitova (23 WTA).

Irina Begu, în meciul cu Amanda Anisimova

Credit imagine: Getty Images

A fost una dintre victoriile importante din cariera Irinei Begu (56 WTA), scor 6-4, 6-0, după un meci care a durat o oră și 10 minute.
În faza sferturilor de finală, românca o va întâlni pe Tereza Martincova (42 WTA), jucătoare tot din Cehia, precum Kvitova.
Begu a început partida în forță, câștigând primele trei game-uri. Apoi, cele două sportive și-au împărțit două game-uri, ulterior cehoaica reușind să lege trei game-uri consecutive și să egaleze la 4.
Acela a fost ultimul game câștigat de Kvitova. Irina Begu și-a adjudecat setul imediat, iar apoi a reușit să obțină lejer victoria, încheind meciul cu 8 game-uri câștigate la rând.
Setul doi a durat doar 26 de minute, românca impunându-se rapid, în timp ce, în general, Kvitova nu a reușit să câștige mai mult de unul, maxim două puncte per game.
CITEȘTE ȘI:
"Evident, este mereu greu să joci împotriva Petrei, este o mare campioană. O respect foarte mult pentru ce a realizat în carieră. Cred că am jucat bine, solid, am făcut ce a trebuit și sunt mulțumită pentru această victorie.
Am avut timp suficient să mă adaptez la Sankt Petersburg, am venit aici cu câteva zile înainte de start, am putut să mă antrenez. Am mai jucat de două ori aici și mă simt bine mereu", a spus Irina Begu, după meciul cu Kvitova.
Anterior, Begu trecuse de chinezoaica Shuai Zhang, în două seturi, scor 6-3, 6-1.
Meciul dintre Irina Begu și Tereza Martincova va avea loc vineri, ora de start a partidei urmând a fi stabilită mai târziu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo