Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Holger Rune îi calcă pe urme lui Djokovic! De ce l-a angajat pe Becker: "Vreau să 'fur' din realizările lor!"

Irina Aldea

Publicat 25/10/2023 la 17:17 GMT+3

Holger Rune a început colaborarea cu Boris Becker cu dreptul. Danezul a obținut prima victorie pe un teren de tenis după trei înfrângeri consecutive, la capătul unui meci în care l-a învins pe sârbul Miomir Kecmanovic, la Basel.

ATP Basel Round 1 - highlights : Rune v Kecmanovic

Holger Rune a obținut o victorie uriașă pentru moralul său și pentru un posibil loc la Turneul Campionilor. Danezul a rupt un șir de trei înfrângeri consecutive și l-a învins pe Miomir Kecmanovic la Basel, în primul tur. Înainte de acest meci, Rune avea 10 înfrângeri în ultimele 11 partide.
Jucătorul de 20 de ani a obținut o victorie în trei seturi în fața sârbului, la capătul a două ore de joc, scor 1-6, 7-5, 6-3. Astfel, Rune a început astfel cu o victorie parteneriatul său cu Boris Becker, care a devenit noul său antrenor pentru acest final de sezon. Danezul speră că parteneriatul cu Boris Becker îi va oferi și cunoștințe din interior despre liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, fost elev al germanului.
CITEȘTE ȘI:

Holger Rune îi calcă pe urme lui Djokovic! De ce l-a angajat pe Becker

Holger Rune a recunoscut că vrea să-i calce pe urme lui Djokovic, motiv pentru care colaborarea cu Becker se poate dovedi și mai folositoare: "Ar fi frumos să pot 'fura' ceva din ceea ce au realizat Novak și Boris împreună. Au făcut atât de multe lucruri bune împreună, poate că Boris îmi poate spune ceva despre asta", a declarat sâmbătă, înaintea turneului ATP de la Basel, danezul Holger Rune, în vârstă de 20 de ani.
Becker revine în tenisul mondial masculin în calitate de antrenor al lui Rune. Între 2013 și 2016, el a sărbătorit numeroase succese alături de Djokovic (36 de ani), astăzi cel mai titrat tenismen și cel mai longeviv lider mondial din istorie. "Boris a făcut o treabă bună ca antrenor al lui Djokovic. Sunt nerăbdător să văd ce îmi va spune și mie", a declarat Rune.
Turneul de la Basel reprezintă prima provocare pentru cei doi, care au început deja de o săptămână antrenamentele la Monte Carlo. În urmă cu un an, Rune a ajuns în finala din Elveția: "Boris mă învață lucruri de bază, dar importante", a declarat al șaselea în clasamentul mondial, care nu s-a descurcat prea bine în ultimele luni: "Va fi frumos, veți vedea. Sper că îmi va da cât mai multe sfaturi și mă va ajuta să devin mai bun".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo