Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a explicat Emma Răducanu eșecul drastic din primul tur de la Sydney: "Sunt la început de drum"

Irina Aldea

Publicat 11/01/2022 la 15:42 GMT+2

Emma Răducanu a încasat azi una dintre cele mai drastice înfrângeri, în primul tur la Sydney. Sportiva din Marea Britanie a oferit explicații pentru eșecul suferit.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu, campioana de la US Open, a fost eliminată în primul tur al turneului WTA 500 de la Sydney, dotat cu premii de 703.580 de dolari, după ce a fost învinsă categoric, cu 6-0, 6-1, de kazaha Elena Rybakina (13 WTA), cap de serie 9. Meciul nu a durat decât 55 de minute de joc.
Răducanu (18 WTA), al cărui tată este de origine română, a fost complet depăşită la primul ei meci din acest sezon, după ce a fost nevoită să renunţe la turneul de la Melbourne de săptămâna trecută din cauza unui test pozitiv la Covid-19. Campioana de la US Open, care a pierdut ultimele sale trei meciuri în circuit, va participa în premieră la Australian Open (17-30 ianuarie). Rybakina va juca în optimi cu franţuzoaica Caroline Garcia, care a eliminat-o pe americanca Jessica Pegula cu 6-4, 7-6 (3).

Emma Răducanu, explicații pentru eșecul drastic din turul 1 la Sydney

"Cred că voi șterge această înfrângere din memorie. Ieri a fost pentru prima oară în ultimele două luni când am jucat puncte competitive. Sunt încrezătoare că pot șterge această înfrângere și să continui să mă antrenez", a spus Emma Răducanu după înfrângerea cu Rybakina."Chiar dacă voi mai pierde, este vorba doar de a mă ridica și a continua. Din fiecare înfrângere poți învăța câte ceva. Sunt abia la început de drum", a adăugat aceasta.
Imediat după meci, Emma Răducanu a mers direct pe terenul de antrenament alături de noul ei antrenor, Torben Beltz, alături de care s-a pregătit în continuare, fiind convinsă că mai are foarte mult de muncit până să ajungă la nivelul jucătoarelor din circuit. Peste câteva zile, ea va evolua în premieră la Australian Open, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo