Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări.
Directorul tehnic al Federației de Tenis din Olanda a anunțat că aproape toți tenismenii din această țarăar urma să se retragă. "Dacă trebuie să estimez acum, sunt între 7 și 11 jucători care trebuie să aleagă dacă mai vor juca tenis sau își aleg alte cariere", a spus Jacco Eltingh, pentru Telegraf.

Tenismenii din partea inferioară a clasamentului, aproape de retragere

Tenis
Omul care i-a refuzat lui Roger Federer visul unui nou Wimbledon, dezvăluiri incredibile
13/04/2020 LA 09:39
În WTA, Olanda are 15 reprezentante în primele 1000 de jucătoare ale lumii, doar două între primele 100 – Kiki Bertens (locul 7) și Arantxa Rus (locul 70). În ATP, Olanda are 22 de reprezentanți, cel mai bine clasat fiind Robin Haase, pe locul 170 ATP. În 1996, Richard Krajicek se impunea în finala de la Wimbledon în fața americanului MaliVai Washington.
Jucătorii aflați în partea inferioară a clasamentului trec prin clipe dificile în contextul pandemiei de coronavirus, asta pentru că ei nu au niciun venit în lipsa turneelor. De curând, ITF le-a transmis sportivilor nemulțumiți să ceară bani din partea Guvernelor în cazul în care au probleme.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
O adversară a Simonei Halep și-a anunțat retragerea din tenis, la doar 29 de ani: "Rezervorul e gol"
16/06/2021 LA 14:28
Mutua Madrid Open
Surpriza zilei la Madrid: Campioana en-titre, Kiki Bertens, eliminată în turul 2 la Caja Magica
01/05/2021 LA 18:39