Fostul campion de la Wimbledon și actualul antrenor al liderului mondial din ATP, Goran Ivanisevic, este de părere că Nick Kyrgios este unul dintre cele mai mari talente din tenis și are capacitatea de a câștiga turnee de Grand Slam, însă are nevoie de o schimbare în viață pentru a reuși asta. La fel ca Nick, Ivanisevic a fost de asemenea propriul lui inamic înainte de a se impune la Wimbledon în 2001 din postura de beneficiar al unui wild card.
Eu am fost capabil să separ aceste două lucruri – Goran cel bun și Goran cel rău. Au ajuns la un moment dat să facă echipă bună împreună. De obicei se dușmăneau și creau o mulțime de înfrângeri foarte grele, eșecuri prostești. Am pierdut atât de multe meciuri în fața marilor jucători – Pete Sampras, Andre Agassi, Jim Courier – meciuri strânse, dar ei așteptau mereu ca eu să fac o mișcare prostească. Ivanisevic este de părere că Nick Kyrgios este de asemenea capabil să-și îndrepte cariera dacă într-adevăr își dorește asta.
În adâncul sufletului, Nick are multe probleme – este cel mai mare inamic al lui și știu exact cum se simte. Se luptă cu 100 de oameni, uneori vrea să demonstreze ceva ce este imposibil de demonstrat. Nu are rost să vorbim despre calitățile pe care le are. E unul dintre cele mai mari talente. E un jucător care poate câștiga titluri de Grand Slam. Poate să învingă pe oricine oricând. Pentru mine, el are cel mai bun serviciu, poate face tot ce vrea cu mingea. Cred că va regreta într-o zi dacă nu e capabil să se schimbe. Ar fi păcat să nu câștige un titlu de Grand Slam pentru că tenisul are nevoie de Nick Kyrgios, iar Nick Kyrgios are nevoie de tenis.
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
IERI LA 13:47
Săptămâna trecută, Nick Kyrgios s-a asigurat că își menține imaginea de bad boy al circuitului masculin de tenis și l-a ironizat pe liderul mondial din ATP, spunând că Andy Murray, câștigător a trei titluri majore, este mai bun decât al treilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, Novak Djokovic (17 titluri de Grand Slam).
https://i.eurosport.com/2020/05/17/2819887.jpg
Kyrgios și-a argumentat afirmația, precizând că Murray este mult mai bun decât Djokovic la a-i returna serviciul. Ce-i drept, serviciul australianului reprezintă una dintre cele mai de temut arme ale jocului lui. Kyrgios, acompania de câteva pahare de vin, a spus în live-ul de pe Instagram că nici Rafa Nadal nu a făcut o treabă prea bună la retur în meciurile lor directe.
Ești prea bun, ți-am spus asta deja… Cred că ar fi trebuit să ai una dintre cele mai bune cariere din istorie. Ți-am spus asta de atât de multe ori. Frate, nu vreau să fie iar controverse, dar cred cu sinceritate că ești mai bun decât Djokovic. Oamenii vor prelua asta pe social media, peste tot, și vor spune că nu e așa pentru că Djokovic a câștigat nu-știu-câte slam-uri. Dar îți zic ceva – Djokovic nu a putut să-mi întoarcă serviciul și tu ești acolo returnând un winner, atât de natural.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
IERI LA 06:52
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
IERI LA 06:00