După primele două game-uri în care ambii jucători și-au făcut fără probleme serviciul, Zverev a reușit primul break. Germanul a reușit două forehandu-ri impecabile pe flancuri și l-a pus astfel sub presiune pe rus pentru prima oară în meci. Eroarea lui Khachanov a adus și break-ul.
În cele din urmă, Zverev și-a menținut jocul excelent iar pentru a face 6-3 s-a folosit de un backhand impecabil. Punctul câștigator a venit însă după o eroare a rusului iar Zverev s-a impus în cele din urmă fără probleme iar drumul spre medalia de aur este dintr-odată mult mai scurt.

Jocurile Olimpice: Alexander Zverev, medaliat cu aur

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Al doilea set a început cu un tenis sublim jucat de Zverev. Germanul a lovit un backhand winner impecabil de-a lungul liniei pentru a câștiga primul game la zero. Un ”Ja!” puternic al lui Zverev a confirmat că germanul se simțea imbatabil. Iar următorul game a confirmat asta, Zverev câștigând primul break al setului la prima ocazie.
Setul a continuat în același ritm: execuțiile lui Zverev au intrat toate, perfect, în timp ce Khachanov a cedat total inițiativa. Zverev și-a adjudecat în cele din urmă setul cu 6-1 și este noul campion olimpic la tenis masculin la Tokyo.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17