Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Naomi Osaka, out de la Tokyo! Marketa Vondrousova a provocat o surpriză uriașă la Jocurile Olimpice

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/07/2021 la 08:34 GMT+3

Marketa Vondrousova a eliminat-o pe favorita gazdelor, Naomi Osaka, la Jocurile Olimpice (6-1, 6-4).

Naomi Osaka

Credit imagine: Getty Images

După eliminarea lui Ashleigh Barty, japoneza Naomi Osaka a devenit principala favorită de la Tokyo 2020. Naomi revine la Jocurile Olimpice pentru prima oară pe teren după retragerea de la Roland Garros, astfel că așteptările erau mari pentru jucătoare clasată pe locul doi mondial.
După primele două tururi încheiate cu calificări fără probleme, Osaka a dat de cehoaica Marketa Vondrousova, numărul 41 mondial. Deși era anunțată mare favorită, primul set nu a mers deloc conform planului.
Într-un meci desfășurat cu acoperișul tras din cauza vremii, Naomi a părut foarte nesigură pe ea, a comis multe erori iar acestea au fost taxate eficient de cehoaică. În cele din urmă, primul set a fost o formalitate pentru cehoaică. Ea l-a dominat și a câștigat cu 6-1.

Jocurile Olimpice: Vondrousova, victorie mare cu Naomi Osaka

A doua parte a partidei a început perfect pentru Osaka după ce japoneza a făcut break chiar în primul game, pe care l-a confimat imediat după cu un serviciu impecabil. Vondrousova și-a făcut și ea serviciul ulterior iar apoi după un game maraton, cehoaica a reușit să facă rebreak-ul.
Ulterior setul doi a fost destul de echilibrat, cu Vondrousova reușind însă să-și păstreze serviciul cu mai multă lejeritate. În cele din urmă însă, Osaka, care în mod clar nu a avut parte de cea mai bună zi așa, a cedat chiar în game-ul decisiv, la 5-4 pentru cehoaică. Așadar victorie în două seturi pentru Vondrousova, 6-1, 6-4.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo