Concret, în timpul unui punct, sârbul l-a lovit pe Melo cu mingea, iar brazilienii consideră că este vorba de un gest nesportiv, făcut cu intenţie. În plus, cuplul din Brazilia a fost nemulţumit de felul în care s-au bucurat sârbii după ce au obţinut victoria, conform Tennis Head.

Djokovic, pus la punct de un adversar: "Trebuia să aibă limite!"

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Numărul 1 ATP nu a scăpat de furia adversarilor din Brazilia, care au fost eliminaţi în proba de dublu mixt de la Jocurile Olimpice: "Gesturile lui Novak Djokovic mi-au lăsat o impresie neplăcută, să fiu sincer. Acum două zile, a postat un clip în care vorbea de Brazilia, despre energia Braziliei, iar azi a jucat în acest fel. A fost acel smeș, când a trimis mingea în spatele meu. Nu era necesar. În fine, e un meci de tenis, fiecare joacă așa cum vrea, dar eu nu aș face niciodată asta".
"Sunt anumite lucruri pe care nu le înțeleg. Noi nu am făcut nimic. La un moment dat, a fost aproape să o lovească și pe Luisa. Desigur, trebuie să dea tot pentru a câștiga, dar trebuie să aibă anumite limite. Nu vreau să produc o controversă, dar cei care au văzut meciul știu foarte bine la ce mă refer", a spus Marcelo Melo, jucător de tenis ce se află pe locul 18 ATP în clasamentul de dublu.
Djokovic şi Stojanovic vor da piept cu ruşii Elena Vesnina şi Aslan Karatsev în semifinale.
Dacă va ajunge în ultimul act al competiției olimpice de tenis, Novak Djokovic va reuși să doboare un record impresionant deținut de Roger Federer. Elvețianul este lider în clasamentul sportivilor cu cele mai multe victorii în proba de simplu masculin de la Jocurile Olimpice, având 13 rezultate pozitive. Pe locul 2 se află Andy Murray, cu 12 victorii, iar Djokovic are, în acest moment, 11 meciuri câștigate de-a lungul celor 4 ediții ale competiției olimpice la care a participat.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfăşoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17