Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, criticat de un adversar la Jocurile Olimpice: "A lăsat o impresie neplăcută"

Romeo Ene

Actualizat 29/07/2021 la 20:24 GMT+3

Novak Djokovic, numărul 1 ATP, evoluează în proba de dublu mixt, după ce s-a calificat în semifinalele turneului de simplu de la Jocurile Olimpice. Alături de Nina Stojanovic, a trecut de perechea din Brazilia, formată din Luisa Stefani / Marcelo Melo, scor 6-3, 6-4. Totuşi, înfrângerea nu le-a picat bine brazilienilor, care nu au ezitat să-l critice pe Djokovic pentru un posibil gest nesportiv.

Nina Stojanovic & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Concret, în timpul unui punct, sârbul l-a lovit pe Melo cu mingea, iar brazilienii consideră că este vorba de un gest nesportiv, făcut cu intenţie. În plus, cuplul din Brazilia a fost nemulţumit de felul în care s-au bucurat sârbii după ce au obţinut victoria, conform Tennis Head.

Djokovic, pus la punct de un adversar: "Trebuia să aibă limite!"

Numărul 1 ATP nu a scăpat de furia adversarilor din Brazilia, care au fost eliminaţi în proba de dublu mixt de la Jocurile Olimpice: "Gesturile lui Novak Djokovic mi-au lăsat o impresie neplăcută, să fiu sincer. Acum două zile, a postat un clip în care vorbea de Brazilia, despre energia Braziliei, iar azi a jucat în acest fel. A fost acel smeș, când a trimis mingea în spatele meu. Nu era necesar. În fine, e un meci de tenis, fiecare joacă așa cum vrea, dar eu nu aș face niciodată asta".
"Sunt anumite lucruri pe care nu le înțeleg. Noi nu am făcut nimic. La un moment dat, a fost aproape să o lovească și pe Luisa. Desigur, trebuie să dea tot pentru a câștiga, dar trebuie să aibă anumite limite. Nu vreau să produc o controversă, dar cei care au văzut meciul știu foarte bine la ce mă refer", a spus Marcelo Melo, jucător de tenis ce se află pe locul 18 ATP în clasamentul de dublu.
Djokovic şi Stojanovic vor da piept cu ruşii Elena Vesnina şi Aslan Karatsev în semifinale.
Dacă va ajunge în ultimul act al competiției olimpice de tenis, Novak Djokovic va reuși să doboare un record impresionant deținut de Roger Federer. Elvețianul este lider în clasamentul sportivilor cu cele mai multe victorii în proba de simplu masculin de la Jocurile Olimpice, având 13 rezultate pozitive. Pe locul 2 se află Andy Murray, cu 12 victorii, iar Djokovic are, în acest moment, 11 meciuri câștigate de-a lungul celor 4 ediții ale competiției olimpice la care a participat.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfăşoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo