Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a Mihaelei Buzărnescu după ce a fost acceptată în proba de simplu la Jocurile Olimpice

Bianca Dumitru

Publicat 14/07/2021 la 15:14 GMT+3

Mihaela Buzărnescu va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de simplu a competiției de tenis, care este programată în perioada 24 iulie - 1 august, pe terenurile din parcul Ariake.

Mihaela Buzărnescu

Credit imagine: Getty Images

Mihaela Buzărnescu va fi singura româncă din proba de simplu de la Jocurile Olimpice. După anunțul Federației Internaționale de Tenis, sportiva a reacționat, spunând că abia așteaptă să-și reprezinte țara la Tokyo.
"Sunt extrem de fericită pentru această șansă, pentru acest vis îndeplinit. Este un alt vis pe care l-am avut de mică. Într-un final mi s-a îndeplinit. Este o oportunitate și o mândrie extrem de mare pentru mine să reprezint România la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Mă bucur extrem de mult, le mulțumesc tuturor celor care s-au luptat pentru a mă ajuta să particip la această competiție.
Țin să mulțumesc Federației de Tenis, Comitetului Olimpic, ministerului Tineretului și Sportului și celor din echipa mea, celor apropiați mie, care au fost alături de mine și au crezut în mine. Abia aștept să merg acolo și să dau tot ce am mai bun pentru un rezultat cât mai bun", a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit Antena Sport.
Sportiva a fost acceptată în proba de simplu de la Jocurile Olimpice datorită clasamentului protejat, în care se află pe locul 104, dar și pentru că mai multe sportive din prima parte a topului au anunțat că nu vor merge la Tokyo.
România va mai fi reprezentată în competiția de tenis de la Jocurile Olimpice și de perechea formată din Raluca Olaru și Monica Niculescu.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo