Perechea româno-maghiară Mihaela Buzărnescu / Fanny Stollar a trecut în finala de dublu a turneului WTA 250 de la Budapesta de perechea Aliona Bolsova (Spania) / Tamara Korpatsch (Germania), scor 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 15 minute de joc.
Pentru Mihaela, acesta a fost a 6-a finală din carieră la dublu și al 2-lea trofeu cucerit, după cel de la Strasbourg, din 2018, când a făcut pereche cu Raluca Olaru. Pentru performanța obținută, Buzărnescu şi Stollar au fost recompensate cu un cec de 10.300 de dolari şi 280 de puncte WTA la dublu.

BUZĂRNESCU, LECŢIE SUPERBĂ DE PATRIOTISM ÎNAINTE DE JOCURILE OLIMPICE

Tokyo 2020
Tokyo 2020 | Tenis: Cele mai tari momente ale competiției olimpice
09/08/2021 LA 08:59
Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, este a treia reprezentantă a acestei discipline care va juca la Tokyo. Raluca Olaru și Monica Niculescu sunt deja parte a Team Romania și vor concura în proba de dublu. Miky merge în capitala Japoniei pentru turneul de tenis, după ce mai multe sportive mult mai bine clasate, au spus "pas", majoritatea invocând accidentări. Din acest punct de vedere, Buzărnescu se situează pe o cu totul altă poziţie, dând dovadă de un patriotism ieşit din comun.
"La Jocurile Olimpice mi-aș fi plătit și singură avionul și cazarea, numai să fi avut șansa să merg și să pot evolua la simplu acolo. Sunt extrem de fericită şi onorată că îmi voi reprezenta ţara. Este visul meu din copilărie, îmi doream din tot sufletul!", a spus Mihaela Buzărnescu, într-un interviu pentru DigiSport.
România va mai fi reprezentată în competiția de tenis de la Jocurile Olimpice și de perechea formată din Raluca Olaru și Monica Niculescu.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo joia viitoare. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!
Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Nina Stojanovic a reacționat după ce a ratat ”meciul carierei” din cauza lui Novak Djokovic
05/08/2021 LA 16:46
Tokyo 2020
Nina Stojanovic, dărâmată după abandonul lui Djokovic din finala mică la dublu mixt: "Nu aveți idee"
05/08/2021 LA 10:17