Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, în finala probei de dublu de la Transylvania Open

Alex Masgras

Publicat 30/10/2021 la 14:54 GMT+3

Irina Bara și Ekaterina Gorgodze au obținut calificarea în ultimul act de la Transylvania Open, după ce au trecut în semifinale de perechea Irina Begu/ Andreea Mitu.

Irina Bara

Credit imagine: Getty Images

Irina Bara și partenera sa din Gerogia, Ekaterina Gorgodze, vor juca în ultimul act al turneului WTA 250 care se desfășoară în această săptămână la Cluj-Napoca. Cele două jucătoare au trecut în semifinale de perechea Irina Begu/Andreea Mitu, scor 6-3, 2-6, 10-7.
În primul set s-au impus Bara și Goergodze cu scorul de 6-3, ca setul al doilea să le revină lui Begu și Mitu, care s-au impus cu 6-2.
În super tiebreak, Begu și Mitu păreau că se îndreaptă către victorie, după ce cele două românce au condus cu 4-1 și 7-4. Cu toate acestea, perechea româno-georgiană nu s-a dat bătută și a revenit în partidă, câștigând 6 puncte la rând, pentru a încheia super tiebreak-ul setului decisiv la 10-7.
Astfel, Bara și Gorgodze s-au calificat în finala turneului de la Cluj, acolo unde vor întâlni perechea câștigătoare din partida Natela Dzalamidze/Kaja Juvan-Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo