Duelul mult așteptat dintre Simona Halep și Emma Răducanu a fost din nou amânat. Cea care a "stricat petrecerea" a fost Marta Kostyuk, care i-a administrat un sec 6-2, 6-1 campioanei de la US Open, în sferturile de finală de la Transylvania Open, turneuul WTA 250 care se desfășoară în aceste zile la Cluj-Napoca.
La finalul partidei care a durat doar 58 de minute, jucătoarea din Ucraina a fost foarte emoționată, explicând că nici ea nu știe cum a reușit această victorie superbă, menționdând că meciul a fost foarte rapid și nu a putut descifra foarte bine tactica adversarei.
"Sincer, nu știu cum am câștigat primul game al meciului și cred că totul a început acolo. Cumva am câștigat acel game și am avut un surplus de încredere, am simțit că nu voi pierde. Apoi, prin game-ul cu numărul 5 mi-am dat seama cum să o joc astăzi. Tactica aceea m-a ajutat. A fost un meci rapid, nu am putut s-o citesc atât de bine, dar am încercat să întorc cât mai multe mingi.", a declarat Marta Kostyuk, citată de spotmedia.ro.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
ACUM 15 ORE
Citește și:

Simona Halep, "amenințată" de Marta Kostyuk

Pentru un loc în finală, Marta Kostyuk va lupta contra Simonei Halep, care a învins-o categoric pe Jaqueline Cristian, cu un dublu 6-1. Cele două jucătoare s-au întâlnit recent la Indian Wells, românca impunându-se atunci în 2 seturi, scor 7-6 (2), 6-1.
Deși a menționat că o admiră foarte mult pe Simona, ucraineanca i-a pus gând rău sportivei noastre, spunând că își dorește foarte tare să acceadă în prima ei finală din carieră.
"Sincer, la Indian Wells am luptat un set cu Simona Halep, dar apoi nu am jucat bine câteva game-uri din setul secund. Sper să pot să o împing cât mai mult. Și dacă pierd e o experiență extraordinară. Îmi place să joc împotriva ei, e o persoană foarte simpatică, dar vreau să ajung în prima mea finală", a completat Marta Kostyuk.
Partida dintre Simona Halep și Marta Kostyuk va avea loc sâmbătă la ora 17:00. În prima semifinală se vor duela Anett Kontaveit și Rebecca Peterson, meci care va începe la ora 14:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11
Tenis
Simona Halep luptă cu zâmbetul pe buze! Cum așteaptă românca să-și dovedească nevinovăția
26/11/2022 LA 11:44