Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marta Kostyuk a "amenințat-o" pe Simona Halep, după ce a surclasat-o pe Emma Răducanu la Cluj-Napoca

Nicu Savin

Actualizat 29/10/2021 la 21:39 GMT+3

Marta Kostyuk nu i-a dat nicio șansă Emmei Răducanu, pe care a învins-o cu 6-2, 6-1, calificându-se astfel în semifinalele de la Transylvania Open, acolo unde o va întâlni pe Simona Halep. Ucraineanca a declarat că o apreciază foarte mult pe campioana noastră, dar i-a transmis acesteia un avertisment, spunând că își dorește foarte mult să ajungă în prima ei finale WTA.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Duelul mult așteptat dintre Simona Halep și Emma Răducanu a fost din nou amânat. Cea care a "stricat petrecerea" a fost Marta Kostyuk, care i-a administrat un sec 6-2, 6-1 campioanei de la US Open, în sferturile de finală de la Transylvania Open, turneuul WTA 250 care se desfășoară în aceste zile la Cluj-Napoca.
La finalul partidei care a durat doar 58 de minute, jucătoarea din Ucraina a fost foarte emoționată, explicând că nici ea nu știe cum a reușit această victorie superbă, menționdând că meciul a fost foarte rapid și nu a putut descifra foarte bine tactica adversarei.
"Sincer, nu știu cum am câștigat primul game al meciului și cred că totul a început acolo. Cumva am câștigat acel game și am avut un surplus de încredere, am simțit că nu voi pierde. Apoi, prin game-ul cu numărul 5 mi-am dat seama cum să o joc astăzi. Tactica aceea m-a ajutat. A fost un meci rapid, nu am putut s-o citesc atât de bine, dar am încercat să întorc cât mai multe mingi.", a declarat Marta Kostyuk, citată de spotmedia.ro.
Citește și:

Simona Halep, "amenințată" de Marta Kostyuk

Pentru un loc în finală, Marta Kostyuk va lupta contra Simonei Halep, care a învins-o categoric pe Jaqueline Cristian, cu un dublu 6-1. Cele două jucătoare s-au întâlnit recent la Indian Wells, românca impunându-se atunci în 2 seturi, scor 7-6 (2), 6-1.
Deși a menționat că o admiră foarte mult pe Simona, ucraineanca i-a pus gând rău sportivei noastre, spunând că își dorește foarte tare să acceadă în prima ei finală din carieră.
"Sincer, la Indian Wells am luptat un set cu Simona Halep, dar apoi nu am jucat bine câteva game-uri din setul secund. Sper să pot să o împing cât mai mult. Și dacă pierd e o experiență extraordinară. Îmi place să joc împotriva ei, e o persoană foarte simpatică, dar vreau să ajung în prima mea finală", a completat Marta Kostyuk.
Partida dintre Simona Halep și Marta Kostyuk va avea loc sâmbătă la ora 17:00. În prima semifinală se vor duela Anett Kontaveit și Rebecca Peterson, meci care va începe la ora 14:30.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo