Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Super lovitură pentru Transylvania Open! Garbine Muguruza, adversară pentru Simona Halep și Emma Răducanu

Nicu Savin

Publicat 15/10/2021 la 12:25 GMT+3

Transylvania Open va fi al doilea turneu WTA organizat în acest an la Cluj-Napoca, dar spre deosebire de prima ediție, numele prezente la start sunt mult mai răsunătoare. Cea mai bine clasată jucătoare care va participa la competiția din Ardeal va fi Garbine Muguruza (6 WTA), care a primit un wild card din partea organizatorilor.

Garbine Muguruza și Petra Kvitova

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep și Emma Răducanu erau cele mai răsunătoare nume care și-au anunțat prezența la Transylvania Open, turneu WTA 250 care va fi organizat la Cluj-Napoca, în perioada 23-31 octombrie. Cele două vor avea însă o cocurență serioasă, o altă jucătoare de top urmând a evolua la competiția din Ardeal.
Este vorba despre Garbine Muguruza, care a primit un wild card din partea organizatorilor. Iberica are șanse mari să se califice la Turneul Campionelor, ocupând momentan poziția 6-a în WTA Race, dar vrea să fie sigură că nu va rata prezența la Guadalajara și turneul de la Cluj Napoca este un bun prilej de a mai aduna puncte importante.
"Sunt foarte fericită să vin din nou în România, de data aceasta la Cluj-Napoca, pentru a juca la Transylvania Open. Vă mulțumesc mult pentru wild card și pentru invitație. Aștept cu nerăbdare să fiu acolo!", a spus Muguruza într-un scurt video postat pe pagina oficială de Facebook a turneului.
Citește și:

Garbine Muguruza va juca la Transylvania Open

Organizatorii s-au arătta și ei foarte entuziasmați de prezența Muguruzei la competiția de la sfârșitul acestei luni.
"Suntem onorați să avem la Cluj o jucătoare de talia Garbinei Muguruza! O așteptăm cu drag și abia așteptăm să dăm startul competiției! Transylvania Open va fi un turneu puternic, de nivelul competițiilor WTA500 sau mai mari, cu multe jucătoare de top mondial.", a spus Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250.
Muguruza (27 de ani) a câștigat la începutul acestei luni, la Chicago, cel de-al nouălea ei titlu WTA. A fost al 2-lea turneu câștigat de iberică în 2021, după cel din Dubai, din prima parte a sezonului. Cele mai importante performanțe al Muguruzei sunt cele 2 titluri de Grand Slam cucerite: Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017. De asemenea, iberica a jucat în alte 2 finale de Grand Slam: Wimbledon 2015 și Australian Open 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo