Simona Halep și Emma Răducanu erau cele mai răsunătoare nume care și-au anunțat prezența la Transylvania Open, turneu WTA 250 care va fi organizat la Cluj-Napoca, în perioada 23-31 octombrie. Cele două vor avea însă o cocurență serioasă, o altă jucătoare de top urmând a evolua la competiția din Ardeal.
Este vorba despre Garbine Muguruza, care a primit un wild card din partea organizatorilor. Iberica are șanse mari să se califice la Turneul Campionelor, ocupând momentan poziția 6-a în WTA Race, dar vrea să fie sigură că nu va rata prezența la Guadalajara și turneul de la Cluj Napoca este un bun prilej de a mai aduna puncte importante.
"Sunt foarte fericită să vin din nou în România, de data aceasta la Cluj-Napoca, pentru a juca la Transylvania Open. Vă mulțumesc mult pentru wild card și pentru invitație. Aștept cu nerăbdare să fiu acolo!", a spus Muguruza într-un scurt video postat pe pagina oficială de Facebook a turneului.
Transylvania Open
Irina Bara și Ekaterine Gorgodze, în finala probei de dublu de la Transylvania Open
30/10/2021 LA 11:54
Citește și:

Garbine Muguruza va juca la Transylvania Open

Organizatorii s-au arătta și ei foarte entuziasmați de prezența Muguruzei la competiția de la sfârșitul acestei luni.
"Suntem onorați să avem la Cluj o jucătoare de talia Garbinei Muguruza! O așteptăm cu drag și abia așteptăm să dăm startul competiției! Transylvania Open va fi un turneu puternic, de nivelul competițiilor WTA500 sau mai mari, cu multe jucătoare de top mondial.", a spus Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250.
Muguruza (27 de ani) a câștigat la începutul acestei luni, la Chicago, cel de-al nouălea ei titlu WTA. A fost al 2-lea turneu câștigat de iberică în 2021, după cel din Dubai, din prima parte a sezonului. Cele mai importante performanțe al Muguruzei sunt cele 2 titluri de Grand Slam cucerite: Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017. De asemenea, iberica a jucat în alte 2 finale de Grand Slam: Wimbledon 2015 și Australian Open 2020.
Transylvania Open
Marta Kostyuk a "amenințat-o" pe Simona Halep, după ce a surclasat-o pe Emma Răducanu la Cluj-Napoca
29/10/2021 LA 18:08
Tenis
Holger Rune, avertisment pentru rivali înainte de 2023: "Un Ferrari fără combustibil e degeaba!"
ACUM 7 ORE