Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu, discurs "magic " la Cluj! Cum a reacționat când i s-a propus să vorbească în engleză

Alex Masgras

Publicat 26/10/2021 la 22:13 GMT+3

Emma Răducanu s-a calificat în turul al doilea de la Transylvania Open, după ce a trecut marți seară de Polona Hercog.

Emma Raducanu

Credit imagine: Getty Images

Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat în turul al doilea de la Transylvania Open, după ce a trecut în prima sa partidă de la Cluj de Polona Hercog (124 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-1.
După partidă, Emma Răducanu a răspuns la interviul de pe teren în limba română, în ciuda faptului că Alexandra Dulgheru i s-a adresat la început în limba engleză, spunând că se simte foarte bine în țara tatălui ei, dar este tristă în legătură cu faptul că nu a putut juca în fața spectatorilor români, din cauza restricțiilor.
"Vreau să încerc în română și dacă nu mai pot, schimb în engleză. Astăzi a fost un meci foarte dificil, ea a fost foarte tare. Nu cred că am jucat așa bine, dar am câștigat. Am multă bucurie acum.
Este un turneu foarte bine organizat și îmi place România foarte mult. Sunt ca acasă aici", a spus Emma Răducanu după partidă, în limba română.

Prezența la Cluj reprezintă enorm pentru Emma Răducanu

Întrebată ce reprezintă pentru ea prezența în România, în țara tatălui ei, în condițiile în care acesta nu a putut fi lângă ea la New York, acolo unde a câștigat US Open, Emma Răducanu a recunoscut că prezența la acest turneu reprezintă enorm pentru ea:
"Înseamnă enorm să joc în țara tatălui meu, am amintiri foarte frumoase din țară și mă bucur foarte mult că am ocazia să joc aici. Mulțumesc Cluj pentru suportul de astăzi și din această săptămână.
Vreau să zic că acum sunt un pic rușinată să vorbesc în română, dar dacă stau aici un pic, pot să fiu mai bună", a spus Emma Răducanu, potrivit Digi Sport.
În turul următor, Emma Răducanu o va întâlni pe Ana Bogdan (106 WTA).
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo