Emma Răducanu a fost învinsă vineri seară, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open de Marta Kostyuk, în două seturi, scor 6-2, 6-1, la capătul unui meci care nu a durat mai mult de 57 de minute.
Sportiva cu origini românești nu s-a regăsit deloc pe teren, făcând o mulțime de erori neforțate, și a ratat astfel șansa de a se duela cu Simona Halep, cea pe care ar fi înfruntat-o astăzi, în semifinalele competiției de la Cluj-Napoca.
În această dimineață, Emma Răducanu a plecat din România, luându-și rămas-bun printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Jucătoarea de tenis în vârstă de 18 ani a scris și în limba engleză, dar și în română, anunțând ce planuri de viitor are și mărturisind că s-a simțit foarte bine la turneul găzduit de BT Arena.
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05
"Ciao, ciao. Mă voi odihni și voi deveni și mai bună în curând. Privesc cu entuziasm către viitor. Mi-a plăcut mult să fiu aici, un turneu foarte bine organizat", a scris Emma Răducanu pe contul său de Instagram.

EMMA RĂDUCANU ȘI-A ALES FAVORITA LA TRANSYLVANIA OPEN

Vineri seară, după eliminarea de la Transylvania Open, Emma Răducanu a declarat că regretă că nu are ocazia să joace în semifinale împotriva Simonei Halep, dar că speră ca aceasta să câştige turneul.
"Mi-ar plăcea ca Simona Halep să câştige turneul. E unul dintre idolii mei, îmi place să o văd jucând. Este păcat că nu am ocazia să joc împotriva ei. Deocamdată nu ştiu dacă voi rămâne la Cluj să urmăresc meciurile ei sau voi merge la Bucureşti, voi vedea", a spus jucătoarea britanică.
Sportiva în vârstă de 18 de ani a vorbit și despre cum s-a simțit în România, anunțând că își dorește să revină curând aici pentru a-și revedea fanii.
"Am petrecut câteva zile foarte plăcute aici, în România. Ospitalitatea a fost absolut incredibilă, toată lumea m-a primit atât de bine. A fost plăcut să mă simt apreciată aici. Sunt dezamăgită că nu pot să stau mai mult aici, dar a fost o săptămână pozitivă. Rămân cu amintiri foarte frumoase despre România. Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor de aici. Într-un fel am fost surprinsă de cât de tare m-au susţinut românii... aşa că îmi pare rău că nu am reuşit să joc mai mult la acest turneu. Sper însă că voi reveni la acest turneu sau la altul în România anul viitor. Sper să îi revăd pe fanii de aici, înseamnă mult pentru mine", a adăugat Emma Răducanu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
29/11/2022 LA 17:44
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12