Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat aseară în optimile de finală ale turneului WTA 250 Transylvania Open, după ce a trecut în primul tur de Polona Hercog (124 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-1. În urma acestei partide, Emma Răducanu a obținut și prima victorie a sa în circuitul WTA, lucru pe care l-a sărbătorit cu o nouă declarație de dragoste pentru România.
"Foarte fericită pentru prima mea victorie în circuitul WTA. Mulțumesc mult și România, te iubesc", a fost mesajul postat de Emma Răducanu pe rețelele de socializare. Prin intermediul acestui mesaj, dar și prin insistența de a vorbi în limba română pe teren, Emma a reușit să-i cucerească definitiv pe fanii sportului alb din România.
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12

WTA, reacție genială la mesajul Emmei Răducanu "România, te iubesc!"

Campioana de la US Open 2021 a primit o mulțime de mesaje la postarea în care își declară din nou dragostea pentru țara natală a tatălui ei, iar cei de la WTA au avut una dintre cele mai amuzante reacții: "E timpul pentru niște sarmale", au scris aceștia, conștienți fiind că sarmalele sunt printre favoritele Emmei.
Întrebată de către Alexandra Dulgheru care este mâncarea ei preferată din România, Emma Răducanu a oferit replica fără să ezite: "Ciorbă de perișoare, dar n-am mâncat de perișoare acum, ci de legume. Mai aștept un pic și voi mânca un pic de sarmale. Și mămăliga e bună. Și papanași!", a spus sportiva din Marea Britanie, care a obținut aseară prima ei victorie în circuitul WTA.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Tursunov, gest grosolan după ce a renunțat la Emma Răducanu! Ce a făcut rusul + pe cine antrenează
14/10/2022 LA 16:50
Tenis
Emma Răducanu s-a despărțit încă o dată de antrenorul ei! Cu cine colaborează în prezent
12/10/2022 LA 08:03