Emma Răducanu (23 WTA) s-a calificat aseară în optimile de finală ale turneului WTA 250 Transylvania Open, după ce a trecut în primul tur de Polona Hercog (124 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-1. În urma acestei partide, Emma Răducanu a obținut și prima victorie a sa în circuitul WTA, lucru pe care l-a sărbătorit cu o nouă declarație de dragoste pentru România.
"Foarte fericită pentru prima mea victorie în circuitul WTA. Mulțumesc mult și România, te iubesc", a fost mesajul postat de Emma Răducanu pe rețelele de socializare. Prin intermediul acestui mesaj, dar și prin insistența de a vorbi în limba română pe teren, Emma a reușit să-i cucerească definitiv pe fanii sportului alb din România.
Tenis
"Va fi sub presiune până la Wimbledon!" Ce sfaturi a primit Emma Răducanu înainte de sezonul 2022
ACUM 19 ORE

WTA, reacție genială la mesajul Emmei Răducanu "România, te iubesc!"

Campioana de la US Open 2021 a primit o mulțime de mesaje la postarea în care își declară din nou dragostea pentru țara natală a tatălui ei, iar cei de la WTA au avut una dintre cele mai amuzante reacții: "E timpul pentru niște sarmale", au scris aceștia, conștienți fiind că sarmalele sunt printre favoritele Emmei.
Întrebată de către Alexandra Dulgheru care este mâncarea ei preferată din România, Emma Răducanu a oferit replica fără să ezite: "Ciorbă de perișoare, dar n-am mâncat de perișoare acum, ci de legume. Mai aștept un pic și voi mânca un pic de sarmale. Și mămăliga e bună. Și papanași!", a spus sportiva din Marea Britanie, care a obținut aseară prima ei victorie în circuitul WTA.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Răducanu s-a exclus de pe listă! Cine vrea să câștige titlul de personalitatea sportivă a anului
28/11/2021 LA 19:29
Tenis
Emma Răducanu, victorie cu Gabriela Ruse în meciul demonstrativ de la Royal Albert Hall din Londra
28/11/2021 LA 15:15